3-izbový dom dom, Mudroňovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
2460 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Komárno
Mudroňovo
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový rodinný dom v obci Mudroňovo, v okrese Komárno.

Dom s úžitkovou plochou 100 m² je situovaný na pekne upravenom pozemku s rozlohou 2460 m2. Dispozične pozostáva z troch priestranných nepriechodných izieb, kuchyne, chodby, špajze s prístupom na povalu, a kúpeľne s vaňou, aj sprchovým kútom a WC - geberit. Zavedené IS: elektrina, obecná voda. Interiér domu prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, počas ktorej boli vymenené všetky okná a vchodové dvere za kvalitné plastové, renovovaná bola aj strecha. Podlahy sú kombináciou dlažby a plávajúcej podlahy, čo zvyšuje celkový estetický dojem z bývania. Vo väčšine miestností je nainštalované bodové osvetlenie. Kúrenie je riešené krbom s výduchmi do každej miestnosti, ale v prípade uprednostnenia nového majiteľa o plynové kúrenie, je tu možnosť zavedenia plynu z ulice. Elektrické a vodovodné vedenia sú tiež menené na nové. Kúpeľňa prešla kompletnou rekonštrukciou, je tu možnosť využitia sprchového kúta aj rohovej vane. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Splašková voda je riešená žumpou.

Dom je čiastočne podpivničený, čo poskytuje dodatočný úložný priestor alebo možnosti ďalšieho využitia podľa potrieb nového majiteľa. V zadnej časti domu je dostatočný priestor na vytvorenie terasy pre oddych a relax po náročných pracovných dňoch. Na dvore sa nachádza novo postavená priestranná a vysoká garáž, ktorá je prispôsobená na využitie automechanickej dielne – ideálny priestor pre váš koníček alebo podnikanie.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 390 271 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Vek stavby:
> 50 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: 3-izbový dom dom, Mudroňovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.