3-izbový dom dom, Necpaly

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
656 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Martin
Necpaly
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj starší tehlový rodinný dom v obci Necpaly. Rodinný dom je v dobrom kondičnom stave a dispozične pozostáva z priestrannej verandy, chodby, kuchyne, z ktorej je vstup do špajze, troch samostatných izieb, kúpeľne, oddeleného WC. Vstup do podkrovia sa nachádza v chodbe s tým, že je možné cele zobytniť a vytvoriť ďalšie plnohodnotné bývanie. Dom má vymenené plastové okná, zachovalú strechu, ako aj krov. Kúrenie je ústredné na pevné palivo. Technická miestnosť sa nachádza v pivnici domu - 1/2 domu je podpivničená.

K rodinnému domu prislúcha murovaná garáž, v ktorej sa nachádza jama. Z bočnej strany garáže sa vstupuje do prístavby, ktorá slúžila ako ďalšia bytová jednotka s IS, v ktorej je možné vytvoriť plnohodnotné bývanie.

Dispozičné riešenie: na prízemí je miestnosť, v ktorej sa nachádza kuchyňa /kúpeľňa vaňa, na poschodí sú dve izby, pričom jedna z nich je prechodná. Kúrenie je samostatné.

Rodinný dom, ku ktorému prináleží garáž s prístavbou je možné využiť nie len na trvalé bývanie, ale aj na podnikateľské účely v rámci cestovného ruchu.

Na pozemku sa nachádza drevená udiareň, suché WC, humno. Na konci pozemku preteká Necpalský potok, do ktorého je vstup cez kovové schodíky.

Cena zahŕňa kompletný právny servis a služby makléra. Pri serióznom jednaní je možná dohoda na cene.

Zabezpečujeme kompletný servis vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva, prepis energií, zavkladovanie zmlúv na príslušnom katastrálnom úrade, diskrétnym riešením výkupov bytov v exekúcií a v dražbe s platbou do 24 hodín, sprostredkovanie predaja nehnuteľností, prenájmu, výstavbe nových rodinných domov v stave holodom ako aj na „kľúč“, vrátane kompletnej rekonštrukcie bytov a domov až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné palivové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: 3-izbový dom dom, Necpaly

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.