Kontaktné údaje

Libra Trade,spol.s.r.o. - Realitná kancelária

Podzámska 32

94001 Nové Zámky

Meno:
  Jarmila SZOKOLOVÁ
Telefón:
0915 873 906
Mobil:
0918 614 970
E-mail:
ID ponuky:
NZJSz2188

Dvojgeneračný rodinný dom na predaj v Nesvadoch.

395 000
Plocha:  
280 m
2
Plocha pozemku:  
2000 m
2
okres Komárno
Nesvady
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu  v Nesvadoch.  Je to dvojgeneračný rodinný dom tipu Bungalov. Dom sa nachádza v tichej uličke, neďaleko centra a leží na pozemku o rozlohe 2000 m2. Na pozemku sa nachádzajú dve samostatné stavby,  rodinných domov.

Stavba č. 1.

Dispozícia: Vstupná chodba, priestranná hala, obývačka s výstupom na terasu, jedáleň spojená s kuchyňou, priestranná pracovňa, dvoj garáž s technickou miestnosťou, práčovňou a kuchynskou linkou, 1x kúpeľňa s vaňou, WC, 1 x kúpeľňa so sprchovým kútom, 2 x spálňa, zimná záhrada. Podlahová plocha domu aj s garážou je 280 m2, podlahy sú keramická dlažba a plávajúca podlaha, kúrenie je podlahové, ohrev vody je na solárny systém, odtok je riešený do ČOV. Kuchynská linka je robená na mieru, elektrospotrebiče ako odsávač pary, teplovzdušná rúra, sklo keramická varná doska. Na chodbe v pracovni a v garáži je úložný priestor formou rolldor.  K rodinnému domu prináleží priestranná terasa, parkovanie v garáži na dve autá, pred garážou tiež. Rodinný dom je priestranný, svetlý, vhodný pre veľkú rodinu. 

Stavba č 2: 

Dispozícia: Priestranná obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, spálňa. Pred domom sa nachádza priestranná terasa, za domom úložný priestor - sklad, k domu prináleží vínna pivnica. Kúrenie je ústredné radiátorové na plynový kotol, ohrev vody elektrickým bojlerom, klimatizovaná jednotka, video vrátnik. Podlahová plocha domu je 75 m2 + priestranná terasa + pivnica. 

 Pozemok je upravený, zatrávnený, nachádza sa tu automatická závlaha na polievanie, ovocné stromy, ozdobné a okrasné dreviny.

Rodinné domy sú priestranné vhodné pre viacčlennú rodinu, prípadne sa dá využiť na podnikateľské účely ako penzión.  Domy sa predávajú len spoločne, nakoľko sa nachádzajú na jednom pozemku. Cena je 395 000 Eur

Ak máte záujem o obhliadku, kontaktujte ma Szokolová: 0915 873 906

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Čistička
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Šatník:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Dvojgeneračný rodinný dom na predaj v Nesvadoch.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.