Ponúkame na prenájom luxusnú novostavbu - Zobor, centrálna časť (105-22-TN)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
okres Nitra
Nitra
Chmeľová dolina
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom luxusnú novostavbu rodinného domu - Zobor, centrálna časť, Chmelová dolina.

Pozostáva zo vstupnej chodby, kde nájdeme na mieru vyrobené šatníkové skrine z kvalitného dreva. Ďalej tu nájdeme dennú miestnosť, kde sa spája kuchyňa (vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi), obývacia a jedálenská časť. Zároveň je cez veľké presklené posuvné dvere možný výstup na prednú, alebo zadnú terasu. Obzvlášť zadná terasa poskytuje absolútne súkromie na grilovanie a posedenie, zároveň je tu vstup do pôvodnej vínnej pivnice. Na prízemí ďalej nájdeme manželskú spálňu s kúpeľňou, ktorá poskytuje sprchový kút, hydromasážnu vaňu, dve umývadlá. Nájdeme tu i samostatné wc, sklad. Na poschodí, kam vedie veľkorysé schodisko, sa nachádza priestranná galéria so vstupom na balkón, ktorý poskytuje nádherný výhľad na mesto. Nájdeme tu i 2 miestnosti, ktoré sa ponúkajú ako ideálne pre deti, prípadne pracovňu, či šatník. Takisto je tu kúpeľňa, kde opäť nechýba vaňa i sprchový kút.

Dom disponuje i pivničnými priestormi, ktoré slúžia ako práčovňa a ďalšie 2 miestnosti sú ideálne na uskladnenie všetkého potrebného. Dom stojí na rozľahlom 13 á pozemku, ktorý poskytuje možnosť parkovania pre 4-5 automobilov. Exteriér je veľmi citlivo upravený, nájdete tu veľa prírodného kameňa, dreva, zelene.

Všetko v interiéri, ako aj exteriéri bolo vytvorené pod taktovkou architektov a dizajnérov, použité materiály sú prvotriednej kvality.

Dom takejto kategórie sa nevyskytuje na trhu často, preto doporučujem včasnú obhliadku. Nehnuteľnosť je vhodná pre náročného klienta, ktorý očakáva prvotriednu kvalitu, súkromie, prestíž.

Voľné od 15.9.2022.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Terasa:
áno

Na mape: Ponúkame na prenájom luxusnú novostavbu - Zobor, centrálna časť (105-22-TN)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.