Kontaktné údaje

XEMAR realitná spoločnosť s.r.o.

M. Rázusa 1509/22

974 01 Banská Bystrica

Meno:
Ing. Emanuel Nôta
Telefón:
0948099191
E-mail:
ID ponuky:
AR-07FR-115358

4i RD so záhradným domčekom v Nitrianskych Hrnčiarovciach / Nitra s výhľadom na Pyramídu

568 000
Plocha:  
225 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Nitra
Nitra
Farská
pred 20 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR (emanuel.nota@xemar.sk, 0948 099 191) ponúka na predaj exkluzívny rodinný dom v Nitrianskych Hrnčiarovciach / Nitre. 

Ponuka , RD s veľkorysým obytným a úžitkovým priestorom, novými technológiami, skolaudovaného v roku 2016, zabezpečí novému majiteľovi komfortné bývanie vo veľmi pokojnej lokalite s výbornou dostupnosťou k všetkým službám, do Nitry a na R1.

Dispozícia domu tvorí: garáž, vstupná chodba, obývačka s jedálňou, prepojená s kuchyňou (kuchynská linka so vstavanou umývačkou riadu, indukčná varná doska, vstavaná rúra,  mikrovlnka, digestor, dvojkrídlová americká chladnička s mrazničkou so zásobníkom na ľad a pitnú vodu (napojená na zmäkčenú vodu), 3 spálne, 2 kúpeľne ( jedna so sprchovým kútom, WC a pisoárom, druhá s vaňou, sprchovým kútom a WC), technická miestnosť, špajza, zimná záhrada ( hliníkový skelet, 27 m2, podlahové kúrenie), prístrešok na auto, pochôdzna povala. Zo zimnej záhrady východ k jacuzzi pre 5 osôb, prekryté pergolou.

Na pozemku sa nachádza záhradný domček (drevostavba) 51 m2 – letná kuchyňa, zariadená kuchynskou linkou, s vlastnou toaletou, dielňa, murovaná pivnica s posedením 30 m2, prestrešené drevené posedenie pre cca 12 osôb. 

RD je pripojený na všetky dostupné siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia). Rekuperácia, podlahové kúrenie, centrálny vysávač, úpravňa vody, bezpečnostný kamerový systém.

Konštrukcia: ypor,  sedlová strecha, škridla, okná - eurookná + hliníkové, vonkajšie rolety na diaľkové ovládanie, podlahy - v spálňach a kúpeľniach plávajúca vinylová podlaha a v ostatných častiach domu dlažba z kameňa. 

Odporúčame obhliadku.

Rodinný dom v stave okamžitého nasťahovania.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 4i RD so záhradným domčekom v Nitrianskych Hrnčiarovciach / Nitra s výhľadom na Pyramídu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.