POSLEDNÝ RD VOĽNÝ: NOVÁ DEDINKA tichá časť, maximálne súkromie, výhodná cena

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
105 m
2
Plocha pozemku:  
600 m
2
okres Senec
Nová Dedinka
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 252 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásne kvalitné 4-izbové bungalovy postavené podľa projektu EUROLINE 1375 v tichej centrálnej časti obce Nová Dedinka – nie pri hlavnej ceste. Rodinné domy budú kompletne oplotené, s príjazdovou cestou.

Pozemok o výmere 560 m2, zastavaná plocha 129 m2 a úžitková plocha cca 105 m2.

Vynikajúce dispozičné riešenie s atypickým otvoreným stropom v dennej časti rodinného domu poskytne komfort a súkromie každému obyvateľovi tohto jedinečného domčeka. Vstupnú časť tvorí priestranná chodba so šatníkom, technickou miestnosťou a toaletou pre hostí. Nočnú časť domu tvoria 3 veľkorysé spálne s vlastnou priestrannou kúpeľňou, dennú časť tvorí veľký otvorený priestor pozostávajúci z kuchyne prepojenej s jedálňou a obývacou izbou. Vstup na terasu a záhradu z obývacej izby je zabezpečený francúzskym oknom. Povala je pochôdzna s možnosťou skladovania predmetov, o rozlohe cca 20 m2.

Dominantou celého domu je otvorený strop v obývacej izbe, čo dodáva domu nádhernú atmosféru.

Začiatok výstavby je apríl 2019, ukončenie výstavby je naplánované do 30.07.2019.

Na pozemku je vybudovaná vlastná studňa, voda v hĺbke cca 3 až 5 m.

Holodom: základy/ základová doska, hydroizolácia pod murivo, FeZn zemniace pásy – pripojenie na hromozvod, obvodové murivo – presná tehla 300mm, zateplenie obvodových stien fasádny polystyrén 200mm, zateplenie sokla – styrodur 100mm, vonkajšia fasádna silikónová omietka stropná izolácia 300mm, drevený krov + pochôdzna časť cca 20 m2, betónová strešná krytina Bramac, okapové zvody, hromozvod na komplet + revízia, vnútorné priečky tehla 115mm/250mm, sadrokartónový strop, omietky strojové, plastové okná vo farbe zvonka a zvnútra biele – izolačné 3 sklo, 6 komorový systém, vchodové plastové dvere vo farbe, elektroinštalácia – kabeláž ukončená v podomietkových krabiciach, COAX + FTP – rozvody 1x každá izba, rozvod na alarmové čidlá do každej hlavnej miestnosti + vstupná hala, t.j. 5ks, voda – rozvod vody + cirkulačný obeh na TÚV voda – napojená do technickej miestnosti + vývod na pozemok, odpad – napojenie na septik 12 m3, podlahové kúrenie – rozvod ukončený v rozvádzači.

BONUS: Tepelné čerpadlo komplet aj s montážou a 120 L zásobnikom !!!!!

Mesačné náklady na celý rodinný dom len 50 EUR.

Bungalov sa nachádza vo veľmi príjemnej lokalite ka Vám poskytuje všetko, čo potrebujete, komplexnú občiansku vybavenosť, jasle, škôlku aj školu, všetko v dochôdznej vzdialenosti od domu - detské ihrisko, obchody – COOP Jednota, lekáreň, pošta, zastávka autobusu. Vlakovým spojením z blízkeho Veľkého Bielu je možné cestovať do Bratislavy i do Senca, Šale, do Nových Zámkov či až do Komárna jediným vlakovým spojením bez prestupu. Úžasné prostredie s novou zástavbou rodinných domov, v ktorého blízkosti sa nachádza skvelá rekreačná zóna.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti vo fáze holodom 159 490 EUR vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu.

Cena rodinného domu v štandardnom prevedení 174 990 EUR vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, maklér Ing. Andrea Nagyová 0911890988 nagyova@centrum-realit.sk

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: POSLEDNÝ RD VOĽNÝ: NOVÁ DEDINKA tichá časť, maximálne súkromie, výhodná cena

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.