RADO | Rodinný dom 5-izb. 203,61m2 + pozemok 1518m2 | Kočovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
203 m
2
Plocha pozemku:  
1216 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Nové Mesto nad Váhom
Nové Mesto nad Váhom
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj tento úžasný rodinný dom, novostavbu s výmerou 203,61m² na pozemku o rozlohe 1518m². Dom je v súčasnosti nedokončený, no samotná stavba je kompletná, čo umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť interiér podľa vlastných predstáv a ihneď začať využívať túto nehnuteľnosť.

Dom disponuje pripojením na všetky inžinierske siete ako sú: pripojenie na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrickú prípojku, čo zabezpečuje pohodlný a moderný štandard bývania.

Tento dom disponuje širokou škálou výhod pre svojich nových majiteľov. Okrem verejného vodovodu má tiež vlastnú studňu, čo umožňuje majiteľovi flexibilne využívať zdroje vody a optimalizovať náklady na prevádzku. Ďalšou výhodou je centrálny vysávač a príprava na exterierové elektrické žalúzie na každom okne. Dom je vybavený tepelným čerpadlom Mitsubishi, rekuperáciou vzduchu v celom dome a prípravou na klimatizáciu v každej miestnosti. Okrem toho disponuje podlahovým kúrením v celom dome aj v garáži, čo zabezpečuje pohodlné a úsporné bývanie počas celého roka.

Všetky konštrukcie terasy sú vyrobené zo železa, okná sú plastové Salamander Blue Evolution so skrytými pántami a posuvné dvere na terasu sú hliníkové. Strecha je vyrobená z materiálu Fatrafol so štrkovým zásypom. V rámci konštrukcie a zateplenia boli použité kvalitné tehly Wienerberger hrúbky 30cm a zateplenie domu pozostáva z polystyrénu hrúbky 20cm, čo zaručuje efektívnu tepelnú izoláciu.

Tento dom predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú moderné a dobre vybavené bývanie v tichej lokalite. Ak hľadáte dom, ktorý si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv a začať využívať takmer okamžite, táto novostavba je tou správnou voľbou.

Dispozícia: vstupná hala, čelom k vstupnej hale sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou z ktorej je vstup na terasu, po pravej strane sa nachádzajú 3 nepriechodné izby, technická miestnosť, kúpeľná a spálňa v ktorej sa nachádza šatník a ďalšia kúpeľňa, dom disponuje aj veľkou dvojgarážou

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=7moY4M8WQ1A

Výmera miestností:

- Obývačka s kuchyňou: 57,91 m²

- Spálňa s vlastným šatníkom a kúpeľňou: 13,42 m² + 4,83 m² + 4,62 m²

- Chodba: 19,84 m²

- Izba 1: 12,2 m²

- Izba 2: 12,32 m²

- Izba 3: 12,21 m²

- Kúpeľňa: 8,98 m²

- Samostatná toaleta: 2,37 m²

- Technická miestnosť: 7,6 m²

- Komora: 4,41 m²

- Dvojgaráž: 42,9 m²

- Terasa 1: 22,42 m²

- Terasa 2: 3,06 m²

Obec Kočovce je situovaná 8 kilometrov od okresného mesta Nové Mesto nad Váhom, 23 kilometrov od krajského mesta Trenčín a rovnakých 23 kilometrov od kúpeľného mesta Piešťany. V tesnej blízkosti obce sa nachádza rekreačný areál Zelená voda a historické pamiatky ako hrad Beckov, Čachtický hrad a hrad Tematín. Diaľnica D1 je od tejto nehnuteľnosti vzdialená iba 3 kilometre.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák

RADO Reality Group

Tel.: +421 950 440 748

E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
2
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.