6 izbový rodinný dom s pozemkom 1033 m2 v podhorskej obci Omastiná

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1033 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Bánovce nad Bebravou
Omastiná
pred 20 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 15 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Poloha: Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť zakúpiť si rodinný dom v nádhernom prostredí malebnej obce Omastinná. Táto neprejazdná obec je obklopená úchvatnou prírodou a nachádza sa v tichom horskom prostredí. Je ideálnym miestom pre milovníkov prírody, cyklistiky a turistiky.

Rodinný dom sa nachádza na okraji obce a ponúka jedinečný výhľad na okolité hory.

Opis: rodinný dom má dve obytné podlažia. Obytná časť domu je poskytuje komfortný a praktický priestor pre Váš rodinný život.

Vstup do domu vedie cez vstupnú centrálnu chodbu so schodiskom, ktorá Vás privíta a prevedie do kuchyne, obývačky a na druhé obytné poschodie. Prízemné podlažie teda pozostáva z priestrannej kuchyne, veľkej obývačky s krbom, rodinnej kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Na druhom poschodí sa nachádza päť izieb a miestnosť s predprípravou na kúpeľňu. Dve izby orientované k dvoru sú vybavené vstupom na veľký balkón s výhľadom na nádvorie a záhradu.

Okrem toho je k dispozícii v zadnej časti rodinného domu prístavba garáže a hospodárskych miestností, ktorých plochá strecha vytvára priestor na realizáciu veľkej terasy s výhľadom na okolitú prírodu. Je možné ich využiť na dielňu, skladovanie.

Dom ma k dispozícii pozemok s optimálnou veľkosťou, ktorý poskytuje príležitosť pre záhradkárčenie pod lesom. Pozemok je rozdelený na časť so záhradou a voľnočasový priestor s novým vonkajším prístreškom vybaveným krbom. Pred domom preteká miestny potôčik, ktorý pridáva k celkovej atmosfére pokoj a harmóniu.

Rodinný dom je postavený z kombinácie pálenej tehly a kvádre s betónovými podlahami a železobetónovými stropmi. Nachádza sa v stave, ktorý si bude vyžadovať dokončenie jeho komplexnej rekonštrukcie čo dáva priestor Vašej kreativite.

Vykurovaný je v súčasnosti kombináciou krbu s teplovzdušnými rozvodmi a dvoma klimatizačnými jednotkami, ktoré zároveň zabezpečujú príjemnú teplotu interiéru počas letných mesiacov. Teplá voda je k pripravovaná samostatným el. bojlerom. Voda je k dispozícii z vlastnej studne ( obec má vodovod ).

Tento rodinný dom môže byť útočiskom pre tých, ktorí hľadajú spojenie s prírodou a pokojným životným štýlom. Nechajte sa očariť krásou tejto obce a vychutnajte si všetky výhody, ktoré tento dom ponúka. Celková rozloha pozemku je 1.033 m2

Dispozícia: prízemie – chodba so schodiskom, kuchyňa, kúpeľňa s WC, obývačka

poschodie – 5 x izba, miestnosť s predprípravou na kúpeľňu, balkón

prístavba – garáž, hospodárske miestnosti

Rozloha: 135 m2 obytná časť

Vybavenie: hospodárske miestnosti, garáž, studňa

Príjazd: asfaltová cesta

Stav budovy: zateplenie podláh, injektáž muriva, rekonštrukcia strechy, el. inštalácia, omietky - okrem dvoch izieb, vybudovanie krbu, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, dve klimatizácie, nový vonkajší altánok, inak stav vyžadujúci dokončenie rekonštrukcie.

Rok výstavby: 1972

Počet izieb: 6

Materiál stavby: kombinované murivo – kváder / pálená tehla, železobetónový strop, plochá strecha .

Strecha: plochá, Fatrafol.

Podlahy: betónové + keramická dlažba na prízemí, plávajúca podlaha v chodbe a izbe na poschodí..

Okná: drevené – dvojité .

Vykurovanie: lokálne vykurovacie teleso na tuhé palivo ( krb ) s teplovzdušným rozvodom, dve klimatizačné jednotky.

Teplá voda: el. bojler.

Prípojky: el. energia 220/380 V, studňa.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 6 izbový rodinný dom s pozemkom 1033 m2 v podhorskej obci Omastiná

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.