ORECHOVÁ POTOŇ - rodinný dom na veľkom pozemku 1426m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
1426 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Dunajská Streda
Orechová Potôň
pred 268 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 230 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj štvorizbový starší rodinný dom v obci Orechová Potôň. Dom v minulosti prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná, laminátové parkety, kúpeľňa. Dom je vyprataný bez kuchynskej linky. Je napojený na inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, v súčasnosti sú odpadové vody riešené žumpou. V rámci obce prebieha výstavba obecnej kanalizácie, v budúcnosti je možné napojenie domu na obecnú kanalizáciu.

DISPOZÍCIA, SÚČASNY STAV

Dom dispozične pozostáva zo 4 obytných miestností, jedna je prechodná/spojená s kuchyňou. V prístavbe sa nachádza WC + kúpeľňa, kotol. Dom je v obývateľnom stave, avšak vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.

POZEMOK:

Výmera: 1426m2, rovinatý, v rámci pozemku je dostatok miesta na postavenie ďalšieho rodinného domu, alebo priestor na veľkú záhradu

LOKALITA:

Orechová Potôň - časť Dolná Potôň, v blízkosti Slovakia ringu a Malkia Parku. V obci sa nachádza zástavka vlaku - priamy spoj do Bratislavy (Regiojet).

NAŠE SLUŽBY PRI PREDAJI

Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

- Všetky texty a fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudí s.r.o. - ich zneužitie, kopírovanie bude riešené súdnou cestou.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: ORECHOVÁ POTOŇ - rodinný dom na veľkom pozemku 1426m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.