Kontaktné údaje

Maxa Reality s. r. o.

M. Rázusa 836/8

97101 Prievidza

Meno:
  Veronika Pročková
Telefón:
0944 715 053
Mobil:
0915 888 690
E-mail:
ID ponuky:
24902

PREDANÝ Rodinný dom, obec Oslany

179 000
Plocha:  
98 m
2
Plocha pozemku:  
584 m
2
okres Prievidza
Oslany
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bývanie o akom ste snívali!  Vymeňte svoj byt za rodinný dom.

U NÁS nájdete ponuku samostatne stojaceho štvorizbového rodinného domu, typ bungalov, v obci Oslany v obývanej časti obce.

Úžitková plocha domu je 98 m2, zastavaná plocha je 137m2. Stavba poskytuje svojou vynikajúcou ergonómiou rozloženia priestoru bývania v štvorizbovom rodinnom dome. Plocha pozemku je 584 m2. 

Veľkosťou obytnej a úžitkovej plochy patrí medzi stredné domy so 4 obytnými miestnosťami. Pôdorysný tvar domu je obdĺžnikový. Dom je postavený z tradičných a overených materiálov, tak aby spĺňal energetický certifikát a mal nízke mesačné náklady na prevádzku.

Chodba tvorí komunikačný priestor rodinného domu. Z tohto priestoru sú prístupné všetky miestnosti rodinného domu. Obytný priestor pozostáva z obývacej izby, jedálne a kuchyne so skladom potravín. Na obývaciu izbu a jedáleň nadväzuje priestranná prestrešená terasa s posuvným HS portálom. 

Z chodby je ďalej prístup do troch spální, technickej miestnosti, samostatného WC a kúpeľne s WC.

Dom je postavený z tehly, krytina je použitá betónová Bramac, plastové okná - 6 komorové s izolačným 3 sklom. Výstup na terasu je cez HS portál, posuvný balkónový systém. Podlahy odizolované 14 cm tvrdeným polystyrénom s betónovým poterom. Strop je zateplený 40 cm minerálnou vatou, stropy sadrokartónové. Dom je zateplený 20 cm polystyrénom, fasáda je ukončená silikónovou omietkou.

Dom bude napojený na IS: voda, elektrika,  kanalizácia, optický kábel. Kúrenie v dome je projektované cez tepelné čerpadlo a teplovodné podlahové kúrenie. Ohrev vody cez tepelné čerpadlo do zásobníku,. V dome bude zabudovaná rekuperácia (rekuperačná jednotka nie je v cene domu).

V cene je zahrnuté: vnútorné omietky v dome a vymaľovanie interiéru, osadené zásuvky a vypínače. Terén bude vyrovnaný, s navážkou hliny, s časti vysypaný štrkom a z jednej strany bude vybudovaný základový múrik pre plot. Dom je možné podľa individuálnej požiadavky a nacenenia možné dokončiť do štádia na kľúč.  Dokončenie domu je koniec roka 2023.

Cena179 000 €

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 715 053 alebo na e-maile: veronikaprockova@maxareality.sk. ID ponuky: 24902

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno

Na mape: PREDANÝ Rodinný dom, obec Oslany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.