Kontaktné údaje

REALISS - reality, s.r.o.

Nám. Ľ. Štúra 5/5

95701 Bánovce nad Bebravou

Meno:
Marian Môcik
Telefón:
0907705229
Mobil:
0911715229
E-mail:
ID ponuky:
011624

Novostavba 4 izbového bungalovu v tichej uličke - Partizánske. časť Veľké Bielice

255 000
Plocha:  
872 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Partizánske
Partizánske
Lipová
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Poloha: prízemný rodinný dom sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta Partizánske – časť Veľké Bielice. Je situovaný vo veľmi príjemnej lokalite vedľajšej ulice, so skvelým prístupom k hlavnej ceste vedúcej ku centru mesta. V jeho okolí je k dispozícii reštaurácia a základná občianska vybavenosť. Všetko potrebné je dostupné v samotnom meste.

Táto nehnuteľnosť je umiestnená na rovinatom pozemku s príjazdom súkromnou komunikáciou, poskytujúcom tak dostatok súkromia a bezpečia. Areál má vlastnú, uzamykateľnú vstupnú bránu. Pozemok je obklopený záhradami susediacich pozemkov, je slnečný čo umožnilo terasy domu orientovať na južnú stranu.

Opis: samotný rodinný dom je prízemný, jednopodlažný s neobytným podkrovím. Postavený bol v roku 2015 z kvádre. Má valbovú strechu, prekrytú pálenou škridlou. Stropy stavby sú drevené s podhľadom zo sadrokartónu a zateplením minerálnou vatou. Okná sú v celom dome plastové. Obvodové murivo je zateplené polystyrénom. Podlahy v rodinnom dome tvoria dlažby vo vstupnej chodbe a kúpeľni, inak plávajúce podlahy.

Obytné podlažie rodinného domu je tvorené vstupným zádverím s úložným priestorom a vstupom na toaletu, zo zádveria sa prechádza do centrálnej chodby a otvoreného priestoru rozľahlej obývačky s jedálenským kútom, so vstupom na terasu cez veľké francúzske okná. Kuchyňa je vybavená vlastnou praktickou komorou. Z centrálnej chodby sa následne vstupuje do troch samostatných izieb, pričom dve z nich majú priamy vstup na zatrávnenú záhradu. K dispozícii je veľká rodinná kúpeľňa s vaňou, murovaným sprchovacím kútom a toaletou. Na konci chodby nájdete technickú miestnosť vybavenú úsporným plynovým kotlom a rozvádzačom ústredného kúrenia.

Z obývačky je vstup aj na južnú krytú terasu cez veľké francúzske okná vybavené HS portálom. Druhá terasa orientovaná na juho-východnú stranu je vybavená drevenou pergolou. Obývačka rodinného domu má pre vytvorenie rodinnej atmosféry k dispozícii krb s možnosťou dohrievať aj rozvod podlahového kúrenia. Kuchyňa je vybavená el. varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu, zabudovanou chladničkou s mrazákom. .

Bungalov je napojený na el. energiu 230/400 V, vodovod, plyn a kanalizáciu. Má k dispozícii rozvod internetu a TV. Odpad je zvedený do verejnej kanalizácie. Vykurovaný je ústredným kúrením podlahovým, vyhrievaným kotlom na plyn, s možnosťou dokurovania teplovodným krbom umiestneným v obývačke. Teplá voda je pripravovaná súbežne s UK. Výhodou je vŕtaná studňa s úžitkovou vodou priamo na pozemku.

Rodinný dom má kompletne dokončený interiér. Exteriér rodinného domu nemá dokončenú fasádu a podhľady strechy. Je potrebné dokončiť vonkajšie oplotenie a prípadne povrch prístupovej komunikácie.

Výhody: bungalov má skvelú polohu a dostupnosť ku samotnému mestu Partizánske. Je umiestnený na konci tichej, súkromnej uličky poskytujúcej súkromie a pokoj. Má dokončený interiér, je kompletne zateplený, vybavený úsporným podlahovým kúrením v kombinácii s krbom a vyžaduje tak dokončiť len exteriérové časti. Má k dispozícii dve krásne terasy, studňu na zalievanie a všetky inžinierske siete.

Táto nehnuteľnosť predstavuje unikátnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú spojenie bývania v meste a zároveň vyžadujú súkromie a pohodlie.

Dispozícia prízemia: zádverie s toaletou, centrálna chodba, obývačka s jedálenským kútom, kuchyňa s komorou, tri samostatné izby, kúpeľňa a technická miestnosť.

Pivnice: nepodpivničený.

Rozloha: Zastavaná plocha rodinného domu je 165,5 m2, z toho úžitková plocha je 118,75 m2.

Počet izieb: 3 + obývačka s kuchyňou

Materiál stavby: kváder, drevený strop so sadrokartónovým podhľadom a zateplením minerálnou vatou. Zateplenie obvodového muriva polystyrénom.

Strecha: valbová, škridla pálená.

Podlahy: keramická dlažba v zádverí, kúpeľni a toalete. Inak plávajúce podlahy.

Okná: plastové.

Rekonštrukcia: postavený v roku 2015.

Siete: el. energia, vodovod, plyn, kanalizácia.

Vybavenie: 2x terasa, krb, rozvody TV a internetu, studňa.

Kúrenie: ústredné kúrenie podlahové, plynový kotol + teplovodný krb.

Teplá voda: súbežne s UK

Pozemok: 872 m2 + 149,5 m2 podiel na ceste.

Viac na www.realiss.sk, 0911715229

marian.mocik@realiss.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Novostavba 4 izbového bungalovu v tichej uličke - Partizánske. časť Veľké Bielice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.