Na predaj investičná budova Pezinok

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
827 m
2
okres Pezinok
Pezinok
Tehelná
pred 289 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 268 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

So súhlasom majiteľa ponúka realitná kancelária Diamond reality na predaj investičnú budovu - rodinný dom v širšom centre mesta Pezinok.

Trojpodlažná budova skolaudovaná v roku 1931 bola naposledy užívaná ako rodinný dom. Dispozične je vhodná na polyfunkčné využitie, administratívu alebo prípadne na prestavbu na bytový dom

Nehnuteľnosť nachádzajúca sa na pozemku o výmere 1628 m2, s podlahovou plochou 827 m2 je dispozične riešená tromi poschodiami, kde na prízemí sa nachádza 5 miestností, 2 kúpeľne a kuchyňa. Na prvom poschodí sa nachádza 6 miestností a 2 kúpeľne. Na druhom poschodí je k dispozícii 5 miestností a jedno samostatné wc.

K nehnuteľnosti prislúchajú aj momentálne prenajaté pozemky o výmere 470 m2 s možnosťou následnej kúpy.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá projektová dokumentácia so stavebným povolením pre rozsiahlu rekonštrukciu budovy na polyfunkčnú budovu s podlahovou plochou 955 m2. Pri rekonštrukcii nie je potrebné uhradiť poplatok za rozvoj.

Výhodou nehnuteľnosti je lokalita vhodná pre bývanie aj podnikanie, veľký pozemok pre realizáciu ďalších stavieb, záhrady, prípadne na iné komerčné účely, ako je napr. reštauračné zariadenie, penzión. Naprojektovaných je 20 parkovacích miest.

V blízkosti sa nachádza zdravotnícke zariadenie - /veľká koncentrácia potencionálnych zákazníkov/.

V budove boli čiastočne menené elektrické rozvody, možné je pripojenie na telekom aj internet. Nehnuteľnosť je ihneď užívateľná, v súčasnosti pripojená na všetky IS.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie pre RK.

V prípade, ak máte záujem o kúpu, predaj, prenájom nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné

Na mape: Na predaj investičná budova Pezinok

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.