Na PREDAJ rodinný dom v obci Šenkvice s krásnym pozemkom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
282 m
2
Plocha pozemku:  
900 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Pezinok
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľkometrážny rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Šenkvice na Lipovej ulici, v katastrálnom území Malé Šenkvice.

Dom je postavený na pozemku o rozlohe 855m2, pozemok je upravený a nachádza sa v tichej uličke, čo zaručuje pokojné bývanie. V okolí rodinného domu je krásny výhľad na okolité vinice a vinohrady.

Rozloha domu je cca 288m2, pozemok 855m2. Na pozemku je možnosť postaviť ďalší dom, ktorý budeme samostatný vchod a prístup.

Predáva sa v štádiu holodom, čo je veľkou výhodou pre nového majiteľa že si dom dokončí podľa svojich predstáv.

DISPOZÍCIA

1.NP

- zádverie

- veľká garáž

- kúpeľňa

- wc

1. Podkrovie

- obývacia izba s kuchyňou

- kúpeľňa

- toaleta

- loggia

2. Podkrovie

- izba

- kúpeľňa

- podkrovný priestor

- podkrovný priestor

- loggia s krásnym výhľadom na okolité vinice

Veľkou výhodou tohto rodinného domu je že sa dá využiť na viac generačné bývanie, prípadne ho rozdeliť na viac bytových jednotiek a následne prenajímať.

Dom je postavený s tehly, je zateplený a má novú fasádu. Momentálne na dome prebiehajú dokončovacie práce. V prípade ak by konkrétny záujemca mal záujem dokončiť si kúrenie je tam možnosť poskytnutia zľavy.

K dispozícii je krásna priestranná garáž, ktorá je vhodná aj ako miestnosť na podnikanie, prípadne na bytovú jednotku, nakoľko na pozemku je dostatok miesta aj na parkovanie. Vstup na pozemok zabezpečuje elektrická brána. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete, elektrina, voda, plyn a kanalizácia.

ŠENKVICE

Obec Šenkvice patrí pod okres Pezinok. V obci nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, obchod, pošta, reštaurácia, knižnica, strelnica, čerpacia stanica. Výhodná doprava ponúka pohodlné napojenie autom z/do Bratislavy je možné aj diaľnicou D1 cez Viničné, alebo Blatné. Šenkvice ponúkajú tiež integrovanú vlakovú dopravu do Bratislavy.

CENA je 381.000EUR .Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.

Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.