Kontaktné údaje

VIVAREAL, s.r.o.

Radlinského 6

917 01 Trnava

Meno:
Ing. Ivo Foltín
Telefón:
0905 246 246
Mobil:
0905 246 246
E-mail:
ID ponuky:
AR-0021-103084

VIVAREAL* UNIKÁTNA PONUKA! Bývanie v blízkosti lesa s maximálnou dostupnosťou, 6 izb. RD, gará

275 000
Plocha:  
844 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Pezinok
Píla
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny samostatne stojaci 6-izbový rodinný dom v obci Píla, nachádzajúcej sa iba 15 km od mesta Pezinok.

Rodinný dom s rozlohou pozemku 844 m2 sa nachádza na úpätí lesa siahajúceho k národnej kultúrnej pamiatke - hradu Červený Kameň, avšak napriek tomu disponuje úplnou dostupnosťou k priľahlému okresnému ako aj krajskému mestu.

Dom skolaudovaný v roku 2003 oplýva úžitkovou plochou 220 m2, má terasu a vlastnú garáž priamo v dome.

Dispozičné riešenie domu je rozdelené na dennú časť - prízemie a nočnú časť - poschodie.

Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, hosťovskej izby, pracovne, technickej miestnosti, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, schodiska a garáže do ktorej je vchod taktiež priamo z domu.

Poschodie: schodisko, chodba, tri samostatné izby so vstavanými skriňami, pričom dve s výstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou a WC.

Vybavenie domu - v kuchyni je kuchynská linka z masívu na mieru, zabudovaná varná doska a elektrická rúra, digestor. Podlahy vo všetkých izbách sú drevené parkety, v chodbe, kuchyni a pracovni je dlažba. Z garáže je možný prechod priamo do domu. V obývacej izbe sa nachádza štýlový výklenok s troma oknami, ktoré presvetľujú izbu a poskytujú krásny výhľad na záhradu a za domom sa nachádzajúci les.

Okná a vchodové dvere sú drevené euro s izolačným dvoj-sklom. Vykurovanie domu je ústredné teplovodné, plynový kotol Protherm, vykurovacie telesá v podkroví typ KORADO. Prednosťou sú tiež nízke mesačné náklady vo výške 230,-Euro.

Dom je napojený na IS elektrika 220/380V, plyn, obecná voda, odpadové vody sú riešené vlastnou čističkou - septikom. Chodníky a príjazdová cesta do garáže majú povrchovú úpravu so zámkovej dlažby.

Pozemok je oplotený zo všetkých strán murovaným oplotením s výškou až 3,5 metra a samotným východom do lesa nachádzajúcim sa za domom. Vjazd na pozemok je priamo od ulice cez vchodovú bránu s elektrickým pohonom a diaľkovým ovládaním, pričom na pozemku pred domom sa nachádzajú 4 parkovacie miesta.

Príslušenstvom domu je garáž a tiež aj drobná stavba - altánok umiestnený v zadnej časti pozemku. Záhrada rodinného domu je krásne upravená ihličnatými stromami, tujami a zátiším z bieleho kameňa, ktoré oddeľujú časť záhrady priamo pri dome od altánku.

Obec Píla je pokojná a rozvíjajúca sa obec v okrese Pezinok s dobrou cestnou infraštruktúrou, novou asfaltovou cestou, renovovanými chodníkmi a absolútnym súkromím. Obec poskytuje základnú občiansku vybavenosť - nachádza sa tu materská škola, potraviny, pohostinstvo. Lokalita ponúka absolútne súkromie, aké je nemožné nájsť v iných obciach, ktoré disponujú totožnou dostupnosťou ku krajskému ako aj okresnému mestu. Veľmi dobrá dostupnosť autom do štyroch najbližších miest - Bratislava, Trnava, Senec a Pezinok cca 15 až 30 minút.

Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca.

CENA: 275 000,-EUR vrátane služieb a provízie

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: VIVAREAL* UNIKÁTNA PONUKA! Bývanie v blízkosti lesa s maximálnou dostupnosťou, 6 izb. RD, gará

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.