Kontaktné údaje

Spektrum Reality s.r.o.

Svätoplukova 1600/7

957 04 Bánovce nad Bebravou

Meno:
  Lenka Puterková
Telefón:
0949 171 917
E-mail:
ID ponuky:
10261436859260

NOVOSTAVBA RD Podlužany na predaj

240 000
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
660 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Podlužany
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v obci Podlužany. Nachádza sa na peknom slnečnom pozemku o výmere 660m2. Úžitková plocha domu je 115m² (+ terasa 24m2).

Jedná sa o 4-izbový jednopodlažný dom typu bungalov  so sedlovou strechou, postavený z pórobetónových tvárnic PORFIX a zateplený 18 cm polystyrénom. Farba fasády bude na výbere klienta.  K rodinnej pohode jednoznačne bude prispievať aj priestranná terasa (24m2). 

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej technickej miestnosti - kde je priestor na práčku aj sušičku prádla, troch izieb, veľkej kúpeľne so sprchovým kútom a vaňou, dvomi toaletami, veľkou kuchyňou spojenou s obývacou miestnosťou, z ktorej bude výstup na terasu a záhradku. V kuchyni sa nachádza aj praktická špajza. Dom je postavený z kvalitných materiálov, murivo PORFIX, plastové okná trojsklo a plastové dvere, steny v omietkach budú vymaľované na bielo, podlahy betónové s podlahovým kúrením. Strecha je sedlová so strešnou krytinou so zateplením – 40 cm minerálnej vlny. Vodovod je riešený samostatnou vodovodnou prípojkou. Odpad je zavedený do vlastnej čističky odpadových vôd a žumpy.

Prístupová cesta je nová asfaltová s chodníkom. Pred domom na pozemku je zriadené jedno parkovacie miesto. Pozemok je oplotený z troch strán. V dome je príprava na krb alebo krbové kachle.

Výhodou je tiché prostredie, škôlka, MHD, obchod.

Predáva sa v prevedení HOLODOM ako na fotodokumentácií. Cena 240 000 €

V prípade záujmu o bližšie informácie alebo možnosť vidieť tuto nehnuteľnosť osobne ma neváhajte kontaktovať na t.č. 0949 171 917, prípadne emailom: puterkova@spektrumreality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: NOVOSTAVBA RD Podlužany na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.