NA PREDAJ KRÁSNY 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, POPROČ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
okres Košice - okolie
Poproč
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 179 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bc. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Poproč, ktorý v lete tohto roku prešiel kompletnou renováciou.

VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/ZeIKjkDrEIc

3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=y2hhwArMdrQ

Na trhu s nehnuteľnosťami dnes natrafíte na drahé novostavby alebo staré domy, do ktorých je potrebné investovať veľké peniaze. Preto je táto ponuka výnimočná, pretože tu už nemusíte nič riešiť. Všetko za vás urobil aktuálny majiteľ domu, s víziou sprístupniť bývanie v krásnom dome každému. A nemusíte vôbec zachádzať ďaleko. Tento dom na vás čaká v obci Poproč, vzdialenej len 28km od Košíc.

Moderne zrekonštruovaný rodinný dom stojí na pozemku s výmerou 563m2, prešiel kompletnou renováciou v lete tohto roku a momentálne je tento dom na nepoznanie. Od základov je dom odizolovaný, vymenená bola sedlová strecha, vonkajšia fasáda, vo vnútri sa vymenila kompletná elektroinštalácia, rozvody vody, odpadu a plynu. V celom dome sú sadrokartónové stropy, sadrové omietky, plávajúce podlahy a moderné keramické dlažby v kúpeľniach. Navyše sa kompletne vymenili aj vodovodné a kanalizačné potrubia na dvore, ktorými sa dom napája na obecnú kanalizáciu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a vzdanej časti je podpivničený.

Dispozične dom spĺňa presne to, čo moderná rodina potrebuje, bez akýchkoľvek kompromisov. Priestranná a samostatná detská izba, v ktorej nájdu svoje miesto aj 2 deti. Veľká kúpeľňa s predprípravou na vaňu, toaletu a kotol, ktorými budete vykurovať celý dom. Kuchyňa taktiež poteší každú gazdinú, pretože je dostatočne priestranná na výrobu perfektných jedál a miestom na jedálenskú časť, kde si ich môžete s rodinou vychutnávať. Z kuchyne plynulo prejdeme do priechodnej obývačky, kde budete s rodinou tráviť pravdepodobne najviac času. Preto je obývačka najväčšou časťou domu. Z obývačky sa dostávame do hlavnej spálne, ktorá je samostatná a navyše je vybavená aj vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom a WC. Túto izbu môžete využívať aj ako samostatnú jednotku pre vašich rodičov či návštevy, keďže je z tejto izby vybudovaný vlastný vchod. Celková úžitková plocha domu predstavuje 110m2 a pre svojich budúcich majiteľov poskytuje dostatok priestoru a potrebného súkromia zároveň. Navyše za domom je krásny kus záhrady o veľkosti 200m2, ktorý je ideálny pre šantenie vašich detí, alebo na posedenie s priateľmi. Celá zadná časť záhrady je ohraničená stromami, čo dáva ešte väčší pocit súkromia.

DOM JE MOŽNÉ DOKONČIŤ NA KĽÚČ, VY SI LEN VYBERIETE MATERIÁL, KTORÝ SA VÁM NAJVIAC PÁČI A DOKONČENÝ DOM VIETE ZAFINANCOVAŤ HYPOTÉKOU.

Cena tejto nehnuteľnosti je 99 900 eur vrátane provízie a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Tak načo čakať? Zavolajte mi na 0911 337 969 a strávte Vianoce v novom dome

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: NA PREDAJ KRÁSNY 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, POPROČ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.