Rodinný dom Považská Bystrica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
900 m
2
okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
Kuzmányho
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 77 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, ponúka na predaj jednopodlažný útulný rodinný dom v centre mesta Považská Bystrica

PREDMET PONUKY

Južne orientovaný, jednopodlažný, dvojizbový rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite na Kuzmányho ulici. Dom je situovaný na svahovitom pozemku o výmere 900m2 a je napojený na všetky inžinierske siete a verejnú kanalizáciu. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou v podobe výmeny plastových okien a nových vnútorných omietok avšak bude ešte vyžadovať dokončenie rekonštrukcie. Jeho potenciál spočíva v možnosti rozšírenia o 2 menšie miestnosti.

Vstup do domu vedie cez provizórnu verandu, z ktorej vedú vstupy priamo do domu, do kúpelne a 2 menších miestností. V dome sa nachádza kuchyňa so samostatnou špajzou obývačka a spálňa. V celom dome sú plastové okná a nové vnútorné omietky. Podlaha v chodbe je dlažba, v izbách sú pôvodné drevené podlahy.

Vykurovanie domu zabezpečuje starší plynový kotol.

Na pozemku sa nachádza v tesnej blízkosti domu aj malý záhradný domček vhodný v budúcnosti na prerobenie možno aj na záhradný altánok s krásnym výhľadom na mesto. Okrem neho sa na pozemku nachádza ešte jedna budova využívaná ako šopa. Pozemok je využívaný ako záhrada s ovocnými stromami a viničom.

LOKALITA

Mesto Považská Bystrica poskytuje svojím obyvateľom plnú občiansku vybavenosť s napojením na diaľnicu spájajúcu Bratislavu a Žilinu, čo predstavuje rýchle a pohodlné spojenie s väčšími mestami. V meste sa nachádza niekoľko materských škol, viaceré základné a stredné školy vrátane gymnázia. Taktiež je tu nemocnica, viacero pôšt, kino, množstvo obchodov a nákupné centrum. Uspokojenie tu nájdu priaznivci kultúry, športu ale aj turistiky či rybolovu. V blízkosti mesta sa nachádzajú prírodné krasové útvary Manínska a Kostolecká tiesňava a Súľovské skaly, zrúcanina Považského hradu či rybníky v Považskej Teplej.

HODNOTENIE MAKLÉRA

Rodinný domček vytvorí krásny nový domov svojim budúcim majiteľom a vďaka tichej lokalite im poskytne súkromie a oddych a veľkou výhodou je poloha domu prakticky 2minúty od centra mesta.

CENA

163 000,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Svahovitý

Na mape: Rodinný dom Považská Bystrica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.