Rodinný dom- chalupa v obci Prenčov, okres Banská Štiavnica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m
2
Plocha pozemku:  
850 m
2
okres Banská Štiavnica
Prenčov
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj rodinný dom / chalupu v krásnej obci Prenčov s výbornou občianskou vybavenosťou, vzdialenou len niekoľko kilometrov od historického mesta Banská Štiavnica. Čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom s južne orientovaným slnečným pozemkom o veľkosti 850m2 ponúka novým majiteľom možnosť okamžitého bývania. Rodinný dom je vhodný na trvalé bývanie, ale aj na chalupárčenie.

Druh: Rodinný dom / Chalupa

Počet izieb: 1 + 1

Stav: Čiastočná rekonštrukcia

Úžitková plocha domu: 84m2

Celková plocha pozemku: 850m2

455m2 podiel 1/1, 395m2 podiel 1/2

Lokalita: Prenčov/ okres Banská Štiavnica

Orientácia: Južná

Siete: Elektrina / Voda / ČOV

Kúrenie: (Centrálne na tuhé palivo)

Cena: 69.000€

DISPOZÍCIA: Rodinný dom je dispozične riešený zádverím, ktorým sa prechádza do kuchyne, z ktorej sa ďalej prechádza do obývačky a priestrannej komory. Z komory je vstup do kúpeľne spojenej s WC a možný prechod do miestnosti, ktorá po dokončení môže slúžiť ako ďalšia izba.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Čiastočne rekonštruovaný rodinný dom je v dobrom suchom stave, postavený z kameňa v kombinácii s kvádrom. Strecha zdravá – škridla, okná a vstupné dvere plastové. Dom je napojený na elektrinu, obecnú vodu a odpad je riešený čističkou napojenou na obecnú čističku odpadových vôd. Plyn do domu zavedený nie je. Kúrenie na pevné palivo v kombinácii s elektrickými ohrievačmi.

POZEMOK A PARKOVANIE:

Slnečný, južne orientovaný pozemok o celkovej rozlohe 850m2 je rovinatý. Prístup na pozemok je z hlavnej cesty. Vo dvore je dostatok priestoru na parkovanie niekoľkých osobných vozidiel, dodávok alebo aj nákladného auta.

455m2 je v osobnom vlastníctve majiteľov – 1/1 (na fotodokumentácii vyznačený červenou čiarou). Zvyšných 395m2 je v podielovom vlastníctve 1/2 (na fotodokumentácii vyznačený žltou čiarou). Zvyšná polovica patrí SPF (Slovenský Pozemkový Fond). Dom, nachádzajúci sa v tesnej blízkosti pozemku nie je obývaný a patrí tiež SPF spolu s menšou budovou pri ňom.

LOKALITA:

Rodinný dom sa nachádza v peknom prostredí Štiavnických vrchov v strednej časti obce Prenčov, vzdialenej len 10km južne od historickej Banskej Štiavnice. Obec je veľmi pekná, tichá, upravená a disponuje dobrou občianskou vybavenosťou ako je Pošta, Obecný úrad, Materská škôlka, Základná škola, obecná knižnica, komunitné centrum, 2x potraviny, cukráreň, domov dôchodcov, kaderníctvo, katolícky a evanjelický kostol...

KONTAKT:

Juraj Ladziansky, 0944 500 834, ladziansky@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom- chalupa v obci Prenčov, okres Banská Štiavnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.