Na predaj nízkoenergetický drevodom Vydumanec, Prešov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
160 m
2
Plocha pozemku:  
2060 m
2
okres Prešov
Prešov
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 161 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj exkluzívnu nizkoenergetickú stavbu rodinného domu, v nádhernej lokalite Prešova, v ktorej prírodná scenéria dodáva úžasne čaro. Zdalo by sa že je nehnuteľnosť v hlbokom lese, no opak je pravdou, rodinný dom/ bungalov / je v okrajovej a obývanej časti Prešova - Vydumanec, s dosahom MHD.

Úžitková plocha domu je 160m2. Pozemok ma výmeru 2060m2 . Skladba domu pozostáva z predsiene, WC, kuchyňa, špajza, obývačka, 1x kúpelňa so sprchovacím kútom, 1 x kúpelňa + vaňa, 2 x izba, chodba, šatník, 1x spálňa, terasa, práčovňa, garáž, pivnica. Spálňa má vstup cez chodbu kde sa nachádza vstavaná skriňa, čím je oddelená časť detských izieb od rodičovskej s vlastnou kúpelňou....Drevodom je priestranný a detailne prepracovaný, použité kvalitné materiály , značkové a kvalitné spotrebiče ako aj sanita a všetky ostatné súčasti...Dvere Sapely, kuchynská linka gorenje, spotrebiče - gorenje, bosch, chladnička 2 dverová s výrobníkom ľadu, multifunkčná vstavaná rúra, sklokeramická varná doska,..kondenzačný kotol Junkers, kameninové umývadla, stropné svietidlá, bezpečnostné okná - tvrdené skla, vstavané skrine, strecha Bramak a veľa moderných detailov .

Drevo má výnimočné fyzikálne vlastnosti - pevnosť, pružnosť,tepelnú vodivosť, kontrolu vlhkosti, pohlcuje škodlivé látky,prijíma vlhkosť a uvoľňuje ju do suchého prostredia.. Upravené nádvorie - zámková dlažba v kombinácii s trávnikom, skalka, malá záhradka na bočnej strane domu, zadná strana domu - vstup na terasu z obývačky, a kaskádovitá časť pozemku kde je pivnica vyhlbená v kopci , upravená podporným múrom. V zadnom trakte na kaskáde pokračujúcej rovinou, možnosť vybudovania ešte jedného domu.. Celá usadlosť je situovaná tak, že je napojenie z hlavnej cesty. Výhoda domu riešeného ako drevostavba spočíva aj v tom, že je to najlepšie riešenie pre asmatické ochorenia. Rýchle vykúrenie domu - plyn 60 eur / mesiac, elektrina 100eur / mesiac. Dom ma vlastnú čističku a je napojený na vodovod. Je možnosť aj podkrovného využitia domu, momentálne slúži ako odkladací priestor.

Dostupnosť do centra mesta cca 5 minút autom. Rýchle napojenie sa na diaľnicu. na obchvat Prešova do 1 minúty čím sa dá vyhnúť dopravným špičkám ,blízka obchodná zóna na sídlisku III Tesco, Billa, služby, zdravotnícke centrum, lekáreň, benzínová pumpa ale aj Kaufland, Lidl, jednota, pneu servis, kostol, školy, materské školy, ihriská , kúpalisko, lanové centrum.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti....

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Pri rýchlom jednaní je dohoda na cene možná.

Pozrite si videoobhliadku: https://youtu.be/jQ7f9iccgdQ

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.