Rodinný dom, predaj, širšie centrum Prešova, 300 m2, ***ODPORÚČAME***

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
422 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Prešov
Prešov
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 290 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE

Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v širšom centre mesta, vhodný aj na podnikateľské účely, vzhľadom na výhodnú polohu. Taktiež sa dá využiť na viacgeneračné bývanie, prípadne na vytvorenie troch samostatných bytových jednotiek.

Tehlový dom v roku 1996 prešiel kompletnou rekonštrukciou "až do tehly" pričom bola istá časť domu dobudovaná a taktiež sa potiahlo aj ďalšie poschodie. V roku 2007 prebehli ďalšie práce na dome. Na prízemí domu sa nachádza vstupná hala s kozubom, kúpeľňa, práčovňa, kuchyňa so špajzou a obytná izba prepojená schodiskom s izbou na 1. poschodí. Na 1. poschodí sú teda 3 izby, kúpeľňa a veľká obývacia hala. Na treťom, podkrovnom poschodí sa nachádza obývačka prepojená s kuchyňou a balkónom, 3 izby, oddelené WC s umývadlom, kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, sprchovacím kútom a 2 umývadlami. Celý podkrovný priestor má príjemnú atmosféru, ktorú dotvárajú priznané trámy. Okrem prepojeného prízemia s prvým poschodím cez schodisko, je z opačnej strany osobitné schodisko na všetky poschodia. Dom je napojený na mestskú vodu, plyn, elektrinu. Kúrenie je kombinované. Dá sa vytápať aj kozubom, ktorý je napojený na radiátory. Dom má plastové okná, vykachličkované kúpeľne a veľkú garáž. Dom je rozdelený už teraz na dve bytové jednotky a to prízemie + prvé poschodie a druhé poschodie. Takže je tu možnosť kúpy aj dvoma záujemcami, ale naraz.

Exteriér:

- na pozemku sa nachádza garáž, prístrešok s vonkajším kozubom a osobitný prístrešok

- rýchla dostupnosť do centra mesta a s tým spojené všetky výhody občianskej vybavenosti, taktiež rýchla dostupnosť na hlavný ťah

- MHD zastávka vzdialená 1 min pešo

- obchod Lidl vzdialený 2 min autom, fitness centrum, pošta, obchody.... všetko v dosahu.....

V prípade záujmu kontaktujte Ing. Viera Mihaľová -0917 360 151 , certifikovaný realitný maklér NARKS. Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov a provízie RK.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.