Rezervované - Zrekonštruovaný. 5 izbový rodinný dom s garážou na nádhernom pozemku 1.841 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1841 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Bánovce nad Bebravou
Prusy
pred 19 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 15 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Do našej ponuky ,, na predaj ,, sme pridali zrekonštruovaný, 5 izbový rodinný dom s krásnym a rozľahlým pozemkom vo veľmi príjemnom prostredí okrajovej časti obce Prusy ...

Poloha: rodinný dom sa nachádza v nádhernom prostredí obce Prusy. Je situovaný na slnečnom pozemku pravidelného tvaru. Umiestnený je v okrajovej časti obce, v slepej uličke, so susediacimi rodinnými domami po stranách. Má veľmi dobrú polohu nielen z dôvodu súkromia, ale aj vzhľadom na vzdialenosť ku centru obce. V dobrej dostupnosti je obchod a autobusová zastávka. Škola, škôlka, zdravotné stredisko sú k dispozícii priamo v okresnom meste Bánovce nad Bebravou, ktoré je vzdialené len 3 km. Z miesta je blízko aj do okolitej prírody, na ktorú je z pozemku dobrý výhľad.

Opis: rodinný dom je podpivničený, má dve obytné podlažia ( horné je podkrovné). Prízemné obytné podlažie ( dostupné z bočnej časti ) je tvorené vstupnou chodbou, ktorá prechádza ku centrálnej chodbe, veľkou kuchyňou spojenou do otvoreného priestoru s obývačkou, dvoch samostatných izieb, kúpeľňou s toaletou a schodiskom do podkrovia a pivníc. Podkrovné podlažie pozostáva z chodby, kúpeľne s toaletou a sprchovacím kútom a dvoch samostatných izieb ( jedna vybavená krbovými kachľami ). V pivniciach sa nachádzajú dva sklady ( jeden so vstupom cez veľké francúzske okná do záhrady ), práčovňa a kotolňa. Rodinný dom bol postavený z pálenej tehly v roku 1966, pričom v roku 2010 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Je pripojený na inžinierske siete - el. energiu 230 V / 400 V, verejný vodovod a plyn. Odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie domu je zabezpečené ústredným kúrením radiátorovým ( liatinové ), vyhrievaným kotlom na plyn v kombinácii s kotlom na tuhé palivo. Teplá voda je pripravovaná v samostatnom bojleri súbežne s UK. Vedľa domu je k dispozícii aj stavba priestrannej, murovanej samostatne stojacej garáže pre jeden osobný automobil ( využiteľná aj ako dielňa ). Garáž má vstup cez výsuvnú elektrickú bránu na diaľkové ovládanie, priamo z príjazdovej cesty. V záhrade sa nachádza drevený altánok určený na trávenie voľného času a sklad náradia. Celková rozloha na juho-západ orientovaného slnečného pozemku je až 1.841 m2, zastavaná plocha domu je 130 m2.

Príjazd: asfaltová cesta

Stav budovy: kompletná rekonštrukcia z roku 2010.

Rok výstavby: 1966

Počet izieb: 5

Materiál stavby: pálená tehla, železobetónový strop nad pivnicami, prízemným obytným podlažím a drevený - trámový nad podkrovným podlažím.

Strecha: betónová škridla.

Podlahy: betónové + keramická dlažba v chodbe, kúpeľniach, plávajúce podlahy , drevené parkety v dvoch izbách..

Okná: plastové v obytnej časti, v podkroví drevené – strešné okná Welux.

Vykurovanie: ústredné, radiátorové ( liatinové radiátory ), kotol na plyn a tuhé palivo.

Teplá voda: súbežne s UK v samostatnom bojleri.

Prípojky: el. energia 220/380 V, vodovod, plyn.

Vybavenie: pivnica, garáž, altánok, sklad náradia.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Rezervované - Zrekonštruovaný. 5 izbový rodinný dom s garážou na nádhernom pozemku 1.841 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.