Predané!...Exkluzívna ponuka nehnuteľnosti v obci Prusy, pozemok 635m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
635 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Prusy
pred 92 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dom bol postavený prevažne z nepálenej tehly na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 635m2 .Rekonštrukcia ktorá bola prevedená zahrnula novú strechu s novým krovom a novú elektriku, inak všetko v pôvodnom stave .Voda je dotiahnutá, ale kanalizácia nie je. Používala sa tkz. latrina. Plyn je na pozemku a tiež dotiahnutý do domu ,ale je momentálne odpojený. Kúrenie je riešené na tuhé palivo. Dom potrebuje kompletnú rekonštrukciu. Majiteľ má vypracovaný projekt na letnú kuchyňu v zadnej časti domu, avšak stavba nebola započatá.

Prusy sú vyhľadávanou lokalitou pre tiché a zároveň pohodlné bývanie vzhľadom na polohu, len 4km od Bánoviec nad Bebravou.

Obec má plnú občiansku vybavenosť.

 Platba je  možná len v hotovosti, vzhľadom na stav nehnuteľnosti.

Cena nehnuteľností: 59 900 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke domu, ktorú Vám zabezpečíme na čísle  0918 284 743.Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenia podpisov u notára. Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predané!...Exkluzívna ponuka nehnuteľnosti v obci Prusy, pozemok 635m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.