P R E D A N Ý

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
700 m
2
okres Humenné
Ptičie
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

V malebnej dedinke Ptičie, ktorá je vzdialená len 8 km od Humenného Vám dávam do pozornosti vidiecký dom v dobrom stave, ktorého cena sa rovná hodnote garsónky v Humennom.

Murovaný - tehlový dom z plechovou strechou pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpelne a špajze. Je čiastočne podpivničený. Vykurovanie zabezpečujú plynové gamatky a murovaná pec. Elektrická, vodovodná, kanalizačná a plynová prípojka je jeho súčasťou. K domu prínáleží pozemok o rozlohe 700 m2.

Súčasný stav ponúka možnosť rekreačného využívania počas celého roka, alebo po jeho rekonštrukcií, ako rodinné sídlo so všetkými bonusmi: bazén, okrasná a zeleninová záhrada, miesto pre gril a príjemné posedenie s rodinou a priateľmi.

V prípade záujmu možnosť dokúpenia záhrady o rozlohe 2800 m2 s možnosťou výstavby ďalšieho domu. Zaujímavé, však ? Všetko je vecou korektnej dohody.

Neváhajte a volajte !!! Prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 do 18.00 hod. Termín prvej obhliadky je určený na 15. mája 2022 v popoludňajších hodinách.

Som profesionálny realitný maklér s najväčším počtom predajov v našom regióne, pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom nehnuteľnosti absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: P R E D A N Ý

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.