Exkluzívne - Rodinný dom v obci Radošovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
808 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Trnava
Radošovce
pred 132 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 132 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení ponúkame na predaj RD v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vašich predstáv, prípadne ako chalupa. Postavený bol v 60 rokoch. Materiál kváder a tehla. Dispozícia : Vstupná chodba, obývacia izba, dve spálne smerom do ulice, kuchyňa, kúpeľňa, špajza, samostatné wc, vchod do pivnice a na povalu. Veľká prestrešená terasa s príjemnou atmosférou. Letná kuchyňa s pieckou. Garáž, hospodárske budovy a veľká záhrada v miernom svahu. Dom sa nachádza v malej obci len 10 min cesty autom od hlavného mesta Trnava. Veľmi tichá obec vhodná pre klientov vyhľadávajúcich pokoj a pohodu. V blízkosti sa nachádza zrekonštruovaný Mlyn, ktorý momentálne slúži ako vyhľadávané reštauračné zariadenie.

Určite treba vidieť !!!

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Exkluzívne - Rodinný dom v obci Radošovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.