LUXUSNÝ RODINNÝ DOM VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - RAJECKÉ TEPLICE, POZEMOK 2482m²

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
2484 m
2
Plocha pozemku:  
2484 m
2
okres Žilina
Rajecké Teplice
pred 26 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj exkluzívny rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Rajecké Teplice. Dom je situovaný na najvyššom mieste v novopostavenej časti rodinných domov s asfaltovou príjazdovou cestou s krásnymi výhľadmi na Malú Fatru, Slnečné skaly a Martinské Hole.

Tento nadštandardný tehlový dom bol skolaudovaný v roku 1999. Bol interiérovo aj exteriérovo navrhnutý architektom podľa špeciálnych požiadaviek majiteľa. Na rovinatom pozemku dotvára idylickú záhradu viacero prvkov: unikátne kamene z Tatier, záhradný krb, ohnisko, okresné dreviny, ovocné stromy, altánok, detský kútik, podpivničený sklad s UV kolektormi, podpivničený záhradný domček, skleník, ohrada pre domáce zvieratá a hojdačka.

Dom má zastavanú plochu 202m². Leží na pozemku o celkovej výmere 2484m². Pozostáva z 2 nadzemných podlaží (denná a nočná časť) a z 1 podzemného podlažia.

Na 1. NP - denná časť - dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s WC, kuchyne spojenej s jedálenskou časťou a priestrannej obývacej izby, z ktorých je možný výstup na vonkajšiu terasu. Ďalšia samostatná miestnosť je pracovňa.

Schodmi sa dostanete do nočnej časti (2.NP) kde sa nachádza kúpeľňa, WC, spálňa, pracovňa a 3 samostatné detské izby s možnosťou prechodu na balkón. Výhodou je, že z každého podlažia je možné spúšťať bielizeň do práčovne špeciálnym otvorom.

V podzemnom podlaží sa nachádza práčovňa, fitness, relaxačná miestnosť, malá pracovňa a veľká herná spoločenská miestnosť, v ktorej si môžete zahrať biliard alebo šípky s priateľmi. Daná spoločenská miestnosť sa dotvárala niekoľko rokov osobitnými prvkami ako sú napr. obrazy.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Nechýba ani optické pripojenie internetu. Na danú výmeru má veľmi nízke mesačné platby. Na pozemku je studňa s automatickým čerpadlom, ktorá zabezpečuje okamžitý prívod vody na polievanie záhrady. Úspora energie je aj vďaka 16 veľkým slnečným UV kolektorom, ktoré nepretržite zabezpečujú ohrev teplej vody do radiátorov. Nadbytok teplej vody z UV kolektorov je možné automaticky kombinovať s podlahovým vykurovaním, ktoré si majiteľ môže nastaviť v technickej miestnosti.

Na záhrade sú vysadené rôzne stromy ako je orech, ďalej ovocné stromy: višňa, jabloň, čerešňa. Nechýba ani kompost na uskladnenie záhradného odpadu. Výhodou sú aj podpivničené priestory, v ktorých je možnosť uskladnenie sezónnych potravín, popr. vytvorenia si vinnej pivnice.

Rajecké Teplice sú známe svojimi termálnymi prameňmi, bohatou históriou a kultúrnym dedičstvom. Pešo od domu si môžete užiť kúpeľné procedúry v neďalekých hoteloch. Na skok zas preskúmať historické pamiatky, vychutnať si okolitú prírodu a dobré jedlo. Rajecké Teplice sú ľahko dostupné zo Žiliny a ponúkajú relaxáciu a zábavu.

Preto ak Vás daná ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Mapa uvádza len orientačné rozmery. Energetický certifikát je vyhotovený v triede B. Bližšie info: haluska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: LUXUSNÝ RODINNÝ DOM VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - RAJECKÉ TEPLICE, POZEMOK 2482m²

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.