ZNÍŽENÁ CENA RODINNÝ DOM V MALEBNEJ OBCI - NA PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m
2
Plocha pozemku:  
2030 m
2
okres Revúca
Rákoš
pred 35 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:027-12-IVFE

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou v malebnej obci na juhovýchode Slovenského rudohoria, v blízkosti mesta Revúca. Dom je vhodný na celoročné bývanie, ale aj ako rekreačná chalupa. Je na krásnom rovinatom pozemku o rozlohe 2030m2. Dom pozostáva z 3 izieb, kuchyne, chodby, komory a kúpeľne. Súčasťou domu je letná kuchyňa s 1 izbou, ktorú zdobia nádherné črepové kachle, a komorou. Na nádvorí sa nachádza garáž, dreváreň, drevený altánok, do ktorého je tiež zavedená elektrika.

Za domom sa nachádza krásna rovinatá a úrodná záhrada s ovocnými stromami.

Na dome sú osadené plastové okná a dymovým sklom presklené plastové vchodové dvere. Vykurovanie v dome je zabezpečené krbom situovaným v obývacej izbe, v spálni podlahovým vykurovaním s možnosťou ovládania aj na diaľku a v kuchyni sporákom na drevo, ktoré slúži aj na varenie. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom, a v kuchyni pod umývadlom je zabudovaná vodárnička pre okamžitý ohrev vody s automatickým dopĺňaním zásobníka. Voda je obecná. Kanalizácia v obci nie je, je potrebné vybudovať žumpu alebo čističku odpadových vôd.

Súčasťou predaja je aj stavebný materiál použiteľný na prestavbu.

Dostatočne veľký pozemok ponúka priestor na vysnívaný oddych akýmkoľvek spôsobom v dedinke uprostred prírody, kde okolie ponúka niekoľko turistických atrakcií.

Cena 55 000 €

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, kontaktujte nás na uvedenom telefónnom čísle, radi si s Vami dohodneme obhliadku nehnuteľnosti.

V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní financovania.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA RODINNÝ DOM V MALEBNEJ OBCI - NA PREDAJ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.