Predaj:Novostavba podľa daného, či vlastného projektu v Rakovej(340-12-JAS)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
116 m
2
Plocha pozemku:  
800 m
2
okres Čadca
Raková
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 284 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 budúcich luxusných novostavieb rodinných domov v lokalite Čadca - Raková. Jedná sa o novostavbu nízkoenergetického 4-izbového rodinného domu. Veľmi moderne riešený dvojpodlažný rodinný dom vhodný pre 4 - 5 člennú rodinu pozostáva z chodby, z ktorej je vstup do priestrannej obývačky s kuchyňou a do všetkých ostatných miestností. Dom disponuje otvorenou kuchyňou s obývacou izbou,2 samostatnými izbami,šatníkom a priestrannou kúpeľňou s WC. Izba na poschodí môže byť využitá ako spálňa so samostatným sociálnym zariadením, alebo ako pracovňa či ateliér. Podrobnejšia špecifikácia: Obytné miestnosti: 4 + 1 + obrovská kuchyňa s obývačkou Celková úžitková plocha: 116 m2 Zastavaná plocha: 165 m2 Výmery jednotlivých miestností: Technická miestnosť 4,5 m2 Kuchyňa + obývacia miestnosť 43,5 m2 Chodba 6,2 m2 Kúpeľňa + WC 6,3 m2 Šatník 5 m2 Spálňa 12,3 m2 Izba 11,5 m2 Terasa 15 m2 Spálňa na poschodí 15,25 m2 s vlastným sociálnym zariadením. Pozemok: Charakter: rovinatý slnečný Rozloha: 800 m2 Predpokladaný začiatok výstavby: leto/jeseň 2018 Dom bude dokončený do vysokého štandardu a to:

základy a základová doska, izolácia proti vlhkosti,zateplenie základov, obvodové murivo hr. 300mm, betónový veniec, krov, strešný plášť s použitím plechovej krytiny LINDAB GOODLOCK, vnútorné priečky, podbytie presahu strechy, odkvapový systém, výplne otvorov ( kvalitné plástové okná s izolačným trojsklom v štandardných odtieňoch ( 10 farebných odtieňov), zateplenie domu polystyrénom o hrúbke 150 mm, fasáda (podľa vlastného výberu), elektroinštalácia,elektrické teplovodné podlahové kúrenie, vodoinštalácia, kanalizácia, podlahový systém, vnútorné omietky (biela farba), sadrokartónový strop,napojenie na všetky IS, všetky revízne správ.

Cena:131 000 Eur, z toho prvá záloha:20000 Eur ( v cene: právny servis, zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, finančné poradenstvo).

V prípade záujmu kontaktujte : Mgr.Jana Saksonová, telefonický kontakt: 0915 817 442

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno

Na mape: Predaj:Novostavba podľa daného, či vlastného projektu v Rakovej(340-12-JAS)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.