Dom Piešťany/Ratnovce rekonštrukcia 2020

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m
2
Plocha pozemku:  
210 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Piešťany
Ratnovce
pred 76 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 71 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom Ratnovce (3 km od Piešťan) sa nachádza na pozemku 210 m2, obytná plocha domu je 64 m2, terasa 7 m2, záhradka 140 m2. V dome je zavedená elektrika, plyn, voda, septik. Pozostáva z 3 izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, terasa 7 m2, sklad paliva (kôlňa), pivnica (sklad náradia) 3,5 m2, ploty. Dom je nepodpivničený, postavený zo zmiešaného tehlového materiálu. Strecha sedlová, pôvodná škridla (nekvapká), zdravé krovy, zdravé a suché obvodové a vnútorné múry. Vonkajšie múry sú ošetrené sanačnou omietkou. V roku 2020 bola vo vnútorných častiach domu vykonaná kompletná rekonštrukcia: elektro rozvody, nová elektro skriňa, vodovodné potrubie a odpady, nová kúpeľňa s WC, nové plynové potrubie, nový kondenzačný kotol Vaillant, ktorý ohrieva aj vodu, nové radiátory. Kotol je možné vymeniť za elektrický, eventuálne aj na tuhé palivo. Osadené sú nové plastové okná Incon, sieťky na okná, nové plastové dvere. V dome sú nové vnútorné stierky a maľovka. V celom interiéri boli urobené betónové izolačné podlahy, na ktorých je položená laminátová podlaha (izby) a dlažba (kuchyňa, kúpeľňa). Zavedená je TV prípojka.

Dom sa predáva aj s novým zariadením: nová kuchynská linka, digestor, chladnička, plynový sporák s elektrickou rúrou, sedačka, skrine, manželská posteľ, stôl. Dom nemá žiadne ťarchy, kúpou je voľný. Do domu, je vstup z dvoch strán.

Ratnovce: materská škôlka, súkromné jasle, škola, obecný úrad, kostol, reštaurácia 3 groše 9 min. pešo, Fast food 3 min. pešo, do Piešťan 3 km ( na bicykli po vale popri Váhu). K Ratnovskej zátoke 9 min. peši - možnosť vodného športu, rybolov, prechádzky do PN aj k Drahovskej hrádzi. Do lesa 7 min pešo, 3 min k autobusovej zastávke.

Cena vzhľadom na úplnú vnútornú rekonštrukciu je veľmi prijateľná, avšak info len v realitnej kancelárii, Ing. Eva Jánošíková 0907 757 103

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné elektrické
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Terén:
Rovina až mierny svah
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: Dom Piešťany/Ratnovce rekonštrukcia 2020

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.