KRÁSNA NOVOSTAVBA 4-izbového rodinného domu v Rovinke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
105 m
2
Plocha pozemku:  
262 m
2
okres Senec
Rovinka
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Úplne nový práve skolaudovaný 4-izbový rodinný dom v Rovinke. Dvojpodlažný 4-izbový zateplený rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu (rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami), s úžitkovou plochou 105,9m2, umiestnený na pozemku o výmere 262m2. Dom je úplne nový, skolaudovaný v máji 2022 nachádzajúci sa v projekte Greenresidence 2 v Rovinke. K domu prináležia tri parkovacie miesta.

Dispozícia prízemia: vstupná chodba, samostatná toaleta, samostatná komora, veľká obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a východom na terasu.

Dispozícia poschodia: tri samostatné izby, priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom, vaňou a toaletou.

Dom je vyhotovený vo vysokom štandarde. V dome sú plastové okná plávajúca podlaha, interiérové dvere a zárubne, obklady, dlažby, predpríprava na klimatizáciu, predpríprava na alarm, príprava na krb. Dom sa predáva bez kuchynskej linky a bez vonkajšej úpravy. K dispozícii všetky inžinierske siete okrem plynu (voda, kanalizácia, elektrina). Vykurovanie zabezpečené prostredníctvom podlahového vykurovania + v každej miestnosti je termostat. Dom je bez tiarch, voľný ihneď.

V oblasti je vysoké percento občianskej vybavenosti. Nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, zdravotné stredisko, čerpacia stanica, reštaurácie a ďalšie služby. Rovinka sa nachádza len 1,5 kilometra juhovýchodne od Bratislavy. Obec pretína dôležitá dopravná tepna a v bezprostrednom okolí sa dokončuje obchvat Bratislavy D4 a rýchlostná cesta R7. Dochádzanie do hlavného mesta je preto jednoduchšie. No do Bratislavy sa dostanete aj bez auta. V Rovinke sa nachádza autobusová zastávka a železničná stanica.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Cena: 359.900 EUR + provízia za služby RK.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: KRÁSNA NOVOSTAVBA 4-izbového rodinného domu v Rovinke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.