Kontaktné údaje

KARIN & PARTNERS, s.r.o.

Púpavová 39

84104 Bratislava

Meno:
  Ing. Katarína Jones
Telefón:
0950 649 121
E-mail:
ID ponuky:
12791305

Priestranný rodinný dom 226 m2 v Rovinke + garáž a 4 parkovacie miesta

410 000
Plocha:  
226 m
2
Plocha pozemku:  
339 m
2
okres Senec
Rovinka
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Pripravujeme pre vás na predaj kompletne zariadený 5-6 izbový rodinný dom v radovej zástavbe a pozemkom o výmere 339m2, s terasou, zelenou záhradou a vonkajšou vírivkou. Kolaudácia prebehla v roku 2022.

S veľkorysou podlahovou plochou 226m2 rozdelenou do troch poschodí ponúka tento dom neuveriteľný priestor na život, prácu a relax. Každé poschodie má vlastnú kúpeľňu, ktorá zabezpečuje maximálne pohodlie a súkromie pre všetkých obyvateľov domu. Priestranné a svetlé interiéry ponúkajú dostatok miesta na spoločné aktivity a oddych.

Výmery jednotlivých podlaží:

Prízemie 80,24m2

1.poschodie 79,57m2

2.poschodie 65.37 m2

POZEMOK: Exteriér domu tvorí zatrávnená záhrada s drevinami, ktoré zabezpečujú príjemné prostredie na oddych. Nezastavaný pozemok ma výmeru 243 m2. Pozemok má celkovú výmeru 339 m2.

DISPOZÍCIA: Dom je tvorený prízemím a dvomi nadzemnými podlažiami. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s WC, garáž, technická miestnosť, uzatvárateľný skladový priestor pod schodami a open space obytný priestor, ktorý tvorí obývacia izba, jedáleň a kuchyňa s výstupom do trávnatej záhrady. Schodiskom sa dostaneme na prvé poschodie. Na prvom poschodí domu sa nachádza chodba, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchou a WC, 3 spálne a samostatný walk-in šatník. O poschodie vyššie v podkroví sa nachádza ďalšia kúpeľňa s vaňou a WC a veľká klimatizovaná open space izba, ktorú je možné priečkami rozdeliť na 2 alebo 3 samostatné izby.

TECHNICKÉ RIEŠENIE: Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Disponuje moderným vybavením a kvalitnými materiálmi. Príjemnú atmosféru v obývacej miestnosti v zime vyčarí krb. V celom dome je teplovodné podlahové kúrenie v kombinácii s tepelným čerpadlom, ktoré je ekonomicky najvýhodnejšou voľbou pre novostavby rodinných domov. Tepelné čerpadlo je v lete možné využívať aj na chladenie. V podkroví je nainštalovaná aj klasická klimatizácia. Garáž má samostatný vstup z príjazdovej cesty a taktiež vstup dvermi z chodby na prízemí. Garáž aj brána sú ovládané elektronicky.

VNÚTORNÉ VYBAVENIE: Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: indukčná varná doska, nová teplovzdušná rúra, umývačka riadu, digestor, zabudovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra a drez. Dom sa predáva kompletne zariadený.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné na 4 vlastných parkovacích miestach pred domom plus ďalšie parkovacie miesto v garáži.

MESAČNÉ NÁKLADY: 150€

LOKALITA: Tento rodinný dom sa nachádza v príjemnej a bezpečnej lokalite. Rovinka je výbornou lokalitou, ktorá ponúka výhody života na dedine a zároveň je kúsok od hlavného mesta. Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a veľmi dobrú dopravnú dostupnosť do centra hlavného mesta vzdialeného 15 minút autom využitím obchvatu R7. V pešej dostupnosti od domu sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní, kaderníctva, škola, škôlky, zdravotné stredisko a iné. V tesnej blízkosti domu sa nachádza cyklotrasa, ktorá vás privedie k Dunaju a taktiež sa neďaleko nachádzajú dve obľúbené jazerá, v ktorých sa môžete schladiť počas teplých letných dní.

Silné stránky domu:

Nadštandardná úžitková plocha domu

Garáž

Tepelné čerpadlo

Klimatizácia

Krb

Vonkajšia vírivka

Kompletne zariadený

Nízke náklady na prevádzku

Príjemná pokojná lokalita pre rodiny s deťmi

Cena: 410 000 € v cene sú zahrnuté služby RK:

Nezmeškajte túto príležitosť vlastniť dom, ktorý prekoná aj vaše najväčšie očakávania! Viac info a kontakt k obhliadke:

Ing. Katarína Jones

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

0950649121 jones@karinpartners.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Vnútorný kozub:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Priestranný rodinný dom 226 m2 v Rovinke + garáž a 4 parkovacie miesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.