ROVINKA-Moderný 4i RD s vírivkou v tichej lokalite v blízkosti jazera

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
151 m
2
Plocha pozemku:  
546 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senec
Rovinka
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj 4 izbový samostatne stojaci tehlový rodinný dom s vírivkou skolaudovaný v roku 2014. Rodinný dom je moderná a vkusne zariadená kvalitná stavba s bohatým príslušenstvom v poslednej tichej uličke smerom na jazero Rovinka. Dom prešiel v posledných 2 rokoch takmer kompletnou modernizáciou či už výmenou zariadenia a intetriéru, ako aj zveľadením exteriéru a dobudovaním prístrešku na auto.

Podlahová plocha domu je 120 m2.

HLAVNÉ VÝHODY:

- Tichá lokalita v blízkosti jazera Rovinka

- skleník

- záhradný domček

- altánok na auto

- vírivka

- záhrada s automatickou závlahou

DISPOZÍCIA:

- vstupná chodba s botníkom závesnou zostavou na vešanie búnd , komodou a situovaný je tu aj el. kotol,

- samostatné WC s umývadlom

- priestranná obývacia miestnosť s gaučom, modernou obývačkovou zástenou, jedálenským stolom so stoličkami spojená s kompletne zariadenou a plne vybavenou modernou kuchynskou linkou s drezom a vstavanými spotrebičmi ( umývačka riadu, varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka a digestor). Veľkou výhodou je aj praktická špajza, ktorá slúži na uskladnenie potravína umiestnená tu je aj chladnička s mrazničkou. V obývačke je umiestnená klimatizácia, na stene dizajnová tapeta a nachádza sa tu aj predpríprava na krb.

- z obývačky sa vychádza veľkú terasu (31 m2) s vonkajším sedením, grillom a vírivkou,

Dennú a nočnú časť oddeľuje chodba

- izba s s regálovým systémom slúžiaca ako šatník,

- hlavná spálňa s manželskou posteľou, nočnými stolíkmi a kozmetickým stolíkom,

- samostatná izba slúžiaca ako pracovňa alebo hosťovská izba

- samostatná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom umývadlom, práčkou a skrinkami

- pochôdzna povala slúžiaca ako ďaľší úložný priestor

Pre lepšiu orientáciu si pozrite priložený pôdorys.

POZEMOK:

Rodinný dom sa nachádza na oplotenom pozemku (z prednej strany murovaný s kovovou bráničkou + elektrickou bránou, zo zadnej strany pletivo s betónovým základom) obdĺžnikového tvaru (cca 26x21m) o celkovej výmere 546m2. Súčasťou pozemku je okrasná záhrada, o ktorú sa stará automatická závlaha. Na pozemku sa nachádza aj cca 5,5m2 veľký skleník postavený z oceľových profilov. Na odkladanie náčinia náradia pre dom v záhrade je vybudovaný drevený záhradný domček o výmere cca 4,5m2. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku v prístrešku pre auto, s príjazdom po ceste z dlaždíc.

Technické špecifikácie:

Dom je postavený z tehly hr. 380mm na betónových základových pásoch s izoláciou proti zemnej vlhkosti s dreveným trámovým stropom + škridla. V domu sú plastové okná a dvere s izolačným trojsklom, plastové dvere na terasu a bezpečnostné vstupné dvere do domu. Dom je napojený na tieto IS: voda, elektrina, kanalizácia. Vykurovanie: zdrojom tepla je elektrický kotol v miestnostiach sú panelové radiátory s termoregulačnými ventilmi. V kúpeľni sa nachádza elektrický zásobník na teplú vodu. Podlahy sú laminátové + v kúpeľni a WC dlažba.

Dom sa predáva zariadený a je pripravený na nasťahovanie nového majiteľa.

Mesačné náklady sú približne 150€ ako zálohové platby za elektrinu a zálohové platby za vodu vo výške 40€. V dome bolo zavedené optické internetové pripojenie od spoločnosti Telekom.

Kompletná cena vrátane provízie: 444 990€.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel.čísle +421 940 947 943.

LOKALITA:

Dom sa nachádza na Púpavovej ulici v obci Rovinka. V pešej dostupnosti od RD sa nachádza jazero Rovinka (cca 10min), cca 1km od domu sa nachádza nákupné stredisko City park Rovinka kde sa nachádzajú obchody (BILLA, DM drogéria, PEPCO, kaviarne, reštaurácie, benzínová pumpa SHELL, ORLEN). Vďaka rýchlostnej ceste R7 je obec výborne dopravne napojená na obchvat do Bratislavy aj smer Komárno.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: ROVINKA-Moderný 4i RD s vírivkou v tichej lokalite v blízkosti jazera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.