Kontaktné údaje

Nové bývanie - realitná kancelária, s.r.o.

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  František Adamko
Telefón:
0949 575 495
E-mail:
ID ponuky:
N084-12-FRAD

Predaj, rodinný dom-Šahy (N084-12-FRAD)

220 000
Plocha:  
260 m
2
Plocha pozemku:  
723 m
2
okres Levice
Šahy
pred 36 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

N084-12-FRAD

Link na video obhliadku: youtu.be/4n5zodbMh4s?si=C-67I5_FgFDbpJtv

Link na 3D virtuálnu obhliadku: my.matterport.com/show/?m=2fQoBMU1gcB

Ponúkame vám na predaj elegantný meštiansky dom z prvej polovice minulého storočia, ktorý bol starostlivo zrenovovaný a udržiavaný. Jeho umiestnenie v tichej a nádhernej ulici v centre pamiatkovej zóny mesta Šahy dodáva nehnuteľnosti osobitý šarm. Rozľahlý interiér domu vás očaruje vysokými stropmi, originálnymi dubovými parketami a nádhernými dvojkrídlovými entiládovými dverami. Dve zachovalé historické keramické kachľové pece dodávajú domu osobitú atmosféru.

Súčasťou domu je veľká okrasná záhrada s bazénom, a prírodným kamenným dvorom, kde sa nachádzajú okrasné dreviny a kvety. Dom má celkovo 6 izieb, s tromi samostatnými vchodmi a predizbami, kúpeľňou a jednou miestnosťou pripravenou na funkciu kúpeľne, komory a suchou pivnicou. Na pozemku o rozlohe 723 m2 sa nachádza okrasná záhrada o rozlohe 356 m2. Zastavaná plocha domu má takmer 300 m2 a obytná plocha je približne 260 m2.

Pred dvadsiatimi rokmi prešiel dom podrobnou rekonštrukciou, vrátane obnovy omietok vnútorných aj vonkajších plôch, výmeny okien, nových elektroinštalácií, strešnej krytiny, vodoinštalácií a ústredného plynového kúrenia. Dom je zateplený fúkanou izoláciou stropov a vďaka svojej hrúbke tehlových stien poskytuje pohodlie v zime aj v lete. Interiér je čerstvo vymaľovaný a dom je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Túto krásnu nehnuteľnosť obklopuje okrem svojej pôvabnej atmosféry aj veľmi príjemné okolie. V bezprostrednej blízkosti domu nájdete malebný park s jazierkom, kde si môžete oddýchnuť pri vode a vychutnávať prírodný pokoj. Park tiež láka svojou bohatou faunou, kde možno pozorovať rôzne druhy zvierat. Pre deti je v tomto okolí množstvo hracích prvkov, ktoré prinesú radosť a zábavu. Táto lokalita tak vytvára dokonalý priestor pre pohodový život celej rodiny.

Táto klenotná nehnuteľnosť sa predáva za cenu 220 000 €.

Určite vám odporúčam obhliadku tejto jedinečnej nehnuteľnosti.

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Zaujímavosti:

Šahy sú mesto nachádzajúce sa na juhozápade Slovenska v Nitrianskom kraji v susedstve hraníc s Maďarskom. Medzi najnavštevovanejšie pamiatky mesta patrí Hontianske múzeum a galéria Ľudovíta Simonyiho, ktoré boli založené v roku 1992. Ďalšími zaujímavými pamiatkami mesta sú synagóga, kalvária, radnica - bývalé sídlo Hontianskej župy, či socha Nepoškvrnenej bohorodičky, patrónky mesta.

Unikátne Dudinské travertíny sa nachádzajú v známom kúpeľnom meste Dudince (len 15 km od Šiah), v okrese Krupina. Vznikli vyzrážaním vody okolo minerálnych prameňov v parku kúpeľného areálu. Národnou prírodnou pamiatkou, ktorá je v správe štátnej ochrany prírody Štiavnické vrchy, Vás prevedie náučný chodník so siedmimi zastávkami. Obzrieť si tu môžete rozsiahle travertínové pole, ale aj 10 m vysokú travertínovú kopu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Rovina
Bazén:
áno
Posiľnovňa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.