exkluzívne, na predaj rodinný dom v obci Salka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m
2
Plocha pozemku:  
1120 m
2
okres Nové Zámky
Salka
pred 298 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 271 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj domy a vily Salka. Plocha: úžitková 85m2, zastavaná 740m2, pozemku 1120m2.Stav objektu: pôvodný stav. Cena 9 900 €

Za veľmi výhodnú cenu ponúkame na predaj starší pôvodný rodinný dom vhodný na celoročné bývanie ako aj na chalupu. Nehnuteľnosť má obvodové múry z nabíjaniny, ktoré sa vyznačujú dobrými izolačnými vlastnosťami, v zime udržujú teplo a lete zas príjemný chládok. V nehnuteľnosti je osem miestností, ktoré je potrebné zrekonštruovať, majiteľ začal s kompletnou rekonštrukciou, v pár miestnostiach je nová vnútorná omietka, vymenili sa okná za plastové, vybetónovala sa podlaha, znižuje sa strop, urobili sa steny novej kúpeľne a WC, Zbytok čaká na rekonštrukciu, podľa vlastných potrieb nového majiteľa.Strecha je v pôvodnom dobrom stave a sedlová.

Voda je zavedená z obecného vodovodu do dvora, je potrebné dokončiť rozvody vody, odpadová voda sa bude tiež pripájať do obecnej kanalizácie.Elektrika je zavedená do domu do rozvodnej skrine a prerába sa.Bude potrebné dokončiť.

Za nehnuteľnosťou sa nachádza záhrada o výmere 380m2.

Doporučujem obhliadku nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: exkluzívne, na predaj rodinný dom v obci Salka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.