Krásny veľký 7 izbový RD s bazénom, Vodárenská ulica, Šamorín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
566 m
2
Plocha pozemku:  
3351 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Dunajská Streda
Šamorín
Vodárenská
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS DOMU:

Ponúkame na predaj nadštandardnú nehnuteľnosť v širšom centre Šamorína. Jedná sa o dvojpodlažný, priestranný 7 izbový rodinný dom na ulici Vodárenská s vedľajšími objektami - garáž pre 4 autá, krytý bazén, záhradný altánok pre grilovanie a posedenie. Pozemok je rovinatý. Plocha rodinného domu je 566 m2, celková plocha pozemku je 3.351 m2, z toho záhrada má 2785 m2. Dom bol postavený v r. 2002, zrekonštruovaný bol hĺbkovou rekonštrukciou v r. 2023-23. V celom dome bola použitá nadštandardná mramorová podlaha, dom má podlahové vykurovanie, francúzske okná s výhľadmi do upravenej záhrady. Treba vidieť osobne. Možné využiť aj na podnikateľské účely.

Suterén : 268 m2, schodisko, chodba, 2x sklad, spoločenská miestnosť s krbom, šatník, fitness miestnosť, WC, technická miestnosť a miestnosť so saunou.

1.podlažie: 349 m2, predsieň, vstupná hala, schodisko, WC, 2 obytné izby, obývacia miestnosť s krbom a barom, kuchyňa s jedálenskou časťou, komora, sklad, kúpeľňa, garáž pre 4 autá.

2. podlažie: schodisko, chodba, 2 obytné miestnosti, spálňa s výstupom na terasu s výhľadom na celú záhradu, 2x kúpeľňa, 2 x WC, šatník.

Samostatné objekty: bazén (bazénová časť s vykurovacou strechou obdĺžnikového tvaru), francúzske okná s priamym vstupom do upravenej záhrady, priestor je prepojený so suterénom. Rozmery bazéna: 18x10 m.

Záhradný altánok - komplet zastrešený, je v ňom umiestnená kuchynka a vlastné samostatné WC, jedálenská časť s priestorom na sedenie.

Cena je na vyžiadanie v RK, radi odpovieme na vaše otázky a naplánujeme termín stretnutia v prípade obhliadky nehnuteľnosti.

LOKALITA: Širšie centrum mesta Šamorín, kde sa nachádza úplne všetko pre spokojné a kľudné bývanie - služby, škola, škôlka, mestská doprava, zdravotné stredisko, nákupné centrá, športoviská, v blízkosti prechádzky pri Dunaji a okolí, cyklocesty.

V CENE JE ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, ODMENA SPROSTREDKOVATEĽA, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Krásny veľký 7 izbový RD s bazénom, Vodárenská ulica, Šamorín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.