Nepremeškajte príležitosť! Kvalitný a priestranný rodinný dom s garážou (141 m2) pár minú

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
121 m
2
Plocha pozemku:  
271 m
2
okres Dunajská Streda
Šamorín
Záhradnícka
pred 244 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj kvalitnú novostavbu veľkého 4-izbového tehlového dvojpodlažného rodinného domu s garážou a dvomi parkovacími miestami, v lukratívnej časti mesta Šamorín na Záhradníckej ulici, len pár minút pešo od centra.

Rodinný dom je súčasťou modernej stavby štyroch rodinných domov v jednom rade, klient má maximálny pocit súkromia, keďže steny domov sa dotýkajú len minimálne a tiež len malou časťou garáže. Na predaj ostal už len jeden posledný.

Dom leží na pozemku o výmere 271 m2, jeho zastavaná plocha tvorí 91,7 m2, úžitková 120,62 m2 + garáž 20,9 m2.

Dispozične je veľmi komfortne riešený. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom pre väčšiu vstavanú skriňu s priamym výstupom do záhrady a do obytných častí domu, z priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou taktiež s výstupom na terasu a do záhrady. Ku kuchyni patrí aj špajza umiestnená pod schodiskom, samostatné WC s umývadlom a garáž so vstupom do domu „suchou nohou“. Pred garážou sú tiež dve parkovacie miesta.

Na prvom podlaží sú 3 samostatné izby (17,2 m2, 10,7 m2 a 14,7 m2), dve z nich majú balkón, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, dvoj umývadlom a WC.

Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov – 30 cm tehla KM Beta s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami, je zateplený 15 cm polystyrénom, betónová strešná krytina Terran Danubia, zateplenie podkrovia 30 cm minerálnou vlnou, izolácia podlahy 8 cm expandovaným podlahovým polystyrénom. Kúrenie v dome je podlahové vodné, o kúrenie ako aj ohrev teplej vody sa postará kvalitný plynový kotol Protherm Gepard so zásobníkom. V dome sú tiež kvalitné nemecké plastové okná zn. Salamander - BluEvolution (6-komorové, 3-sklo), bezpečnostné vchodové dvere, sadrové omietky v celom interiéri, predpríprava na klimatizáciu, alarm, externé žalúzie a bránu na elektrický pohon.

Rodinný dom sa predáva v stave holodom (184.900,- Eur) alebo štandard (vo výške cca 8.000,-, záleží od dohody so staviteľom).

V cene holodomu je zahrnuté komplet oplotenie, vstupná brána (bez pohonu), bránička, vonkajšie spevnené plochy zo zámkovej dlažby vrátane terasy, garážová brána s pohonom, fasádna omietka, hrubé vyrovnanie terénu (záhrada) a studňa.

Cena štandardu navyše obsahuje: plynový kotol, laminátové parkety s prechodovými a rohovými lištami, schodisko, samostatné WC a kúpeľňu so sanitou, dlažbou a obkladmi, dvere so zárubňami a kľučkami, vymaľovanie interiéru nabielo. Klient si môže vybrať materiály podľa vlastného vkusu, osadenie a vyhotovenie je v réžii staviteľa.

Na pozemku sú všetky inžinierske siete (obecná voda, elektrina, plyn, kanalizácia). Odvod dažďovej vody je riešený trativodmi.

Rodinný dom je momentálne v štádiu holodom a do konca augusta 2019 prebehne kolaudácia.

Stavbu realizuje poctivý, overený staviteľ s dlhoročnými skúsenosťami a dobrými referenciami od klientov z predchádzajúcich stavieb a projektov. Je možné si jeho stavby obzrieť v blízkom okolí.

V prípade záujmu o obhliadku alebo o bližšie informácie som Vám ochotne kedykoľvek k dispozícii.

Kontakt:

Petra Pilátová 0907 111 333, pilatova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: Nepremeškajte príležitosť! Kvalitný a priestranný rodinný dom s garážou (141 m2) pár minú

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.