Moderný rodinný dom s francuzkými oknami, predaj, Seňa-okolie KE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
600 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Košice - okolie
Seňa
pred 76 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na predaj moderný rodinný dom s francúzkymi oknami v zateplenej hrubej stavbe v obci Seňa, časť Košice - okolie. Rodinný dom sa nachádza v žiadanej a tichej lokalite len 20 km do mesta Košice. Výmera pozemku je 600 m2 kde stojí domček s výmerou 140 m2.

Dom sa predáva v stave holodom a je ihneď kúpou voľný.

Rodinný dom je postavený na ideálnom rovinatom teréne. Dom prešiel razantnou rekonštrukciou kde zostali len múry, dom sa rozšíril. Na výstavbu domu boli použité kvalitné materiály značky Porfix. Hrúbka obvodového muriva je 30 cm, zateplenie je polystyrénom 15 cm. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete: obecný vodovod, kanalizácia, plyn, elektrina. Kúrenie je vyriešené formou podlahového vodného kúrenia. Strecha je zateplená polystyrenom 20-30 cm a je vysypaná štrkom. Okná sú plastové, zvonku majú fóliu, parapety zvonku zdobí krásny detail-tmavý mramor.

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky spojenej s jedálenskou časťou, troch spálni, kúpelne s toaletou, samostatnej toalety, terasy, technickej miestnosti a pivnice.

Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá je funkčná, je z nej vývod do technickej miestnosti (poslúži na zavlažovanie). Časť domu je podpivničená.

Okolie domu je pekne pripravené na realizáciu malej záhradky, poprípade osadenie malého bazéna, taktiež poskytuje priestor na parkovanie.

Lokalita rodinného domu poskytuje dobrú občiansku vybavenosť: základná škola, materská škola, potraviny, bankomat, lekáreň, knižnica, pošta, ambulancia stomatológa, vlaková zastávka, pohostinské odbytové stredisko. V blízkosti sa nachádza autobusová zastávka s výbornou dostupnosťou do mesta Košice. Rodinný dom sa nachádza v pokojnej lokalite.

Cena za uvedený byt je 290.000,-/€ vrátane odmeny pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti. Túto ponuku je možné financovať cez HÚ. V prípade záujmu Vám náš hypotekárny špecialista pomôže s výberom najvýhodnejšej ponuky na trhu a samozrejme, zabezpečí celý servis a sprostredkovanie hypotekárneho úveru.

Zodpovedný maklér: Erika Barilíková, kontakt 0910 645 196, email: barilikova@zenith-reality.sk

Text a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Moderný rodinný dom s francuzkými oknami, predaj, Seňa-okolie KE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.