Hľadáte rodinný dom pri Bratislave? Máme pre vás taký v Hrubom Šúri pri Senci

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
103 m
2
Plocha pozemku:  
563 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 179 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj: 4 izbový rodinný dom v obci Hrubý Šúr, 1-podlažný dom (bungalow) s podlahovou plochou 103 m2 a s výmerou pozemku 563 m2.

DISPOZÍCIA DOMU: priestranný dom je samostatne stojaca tehlová novostavba s ideálnou dispozíciou, ktorá ju premyslene rozdeľuje na dennú a oddychovú časť (pôdorys domu je priložený): zádverie, chodba, denné WC, obývačka prepojená s kuchyňou a komorou, 3 samostatné izby, kúpeľňa a terasa.

POPIS DOMU: rodinný dom je precízne postavená tehlová stavba obdĺžnikového pôdorysu s obvodovými múrmi hrúbky 30 cm + 16 cm zateplenie a priečkami 15 cm. Má sedlovú strechu, v ktorej je vytvorený aj dostatočný priestor na odkladanie vašich sezónnych vecí. 16 cm zateplenia obvodových múrov, 25 cm zateplenia podlahy a 38 cm zateplenia stropu spôsobilo, že dom bol zaradený do najvyššej - nízkoenergetickej triedy "A", takže náklady na vytvorenie tepelnej pohody v ňom budete mať minimálne. Osadený je plastovými oknami s izolačným trojsklom a bezpečnostnými vstupnými dverami. Na vnútorných stenách sú omietky vymaľované na bielo a podlahu tvorí betónový poter. Tepelnú pohodu vám zabezpečí elektrické podlahové kúrenie s reguláciou teploty pre každú miestnosť samostatne a krb v obývačke, ktorého prípravu už máte taktiež zrealizovanú. V priestrannej kúpeľni je vytvorený dostatok priestoru pre vaňu, sprchovací kút, WC, umývadlo a automatickú práčku. V dome sú zrealizované rozvody pre káblovú televíziu a internet.

Dom je postavený do stavu holodomu a zladený do moderných farieb - strecha, odkvapy, okná a vstupné dvere sú tmavošedé (antracit), vonkajšia fasáda je biela so šedou grafikou.

Je okamžite k dispozícii a čaká na svojho nového majiteľa, aký mu dá konečný ráz.

Rodinný dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, elektrinu a žumpu. Plynová prípojka je vyvedená na pozemok pre prípad, ak by ste chceli v budúcnosti využívať aj plynové spotrebiče. V ceste pred domom je vybudovaná kanalizácia, ktorá je pripravená napojiť sa na obecnú kanalizáciu, keď sa táto vybuduje. Dom stojí na rovinatom, takmer štvorcovom pozemku s výmerou 563 m2, ktorý je dostatočne veľký na parkovanie vašich áut, postavenie bazéna a záhradného domčeka, ako aj na pestovanie okrasných drevín, kvetov a vlastnej zeleniny.

LOKALITA DOMU: tento priestranný rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite obce, ktorá sa budovala posledných 5 rokov. Je tak kľudná, že sa vaše deti môžu bezpečne hrať priamo na ulici. Na druhej strane - do centra obce je len 3 minúty pešo a nájdete tu na jednom mieste obecný úrad, kostol, obchod, reštauráciu a kúsok ďalej materskú a základnú školu. Obec má vlastný športový areál s futbalovým a volejbalovým ihriskom, ako aj prírodným detským ihriskom. Leží na brehu Malého Dunaja, a tak okrem turistiky a cykloturistiky môžete pestovať vodné športy a rybolov. A milovníci vody si prídu na svoje aj na neďalekých Slnečných jazerách.

Do okresného mesta Senec so všetkými jeho službami to máte len 5 km. Do Bratislavy sa môžete dopraviť autom alebo autobusom niekoľkými smermi alebo vlakom zo železničnej stanice Senec.

CENA DOMU NA PREDAJ: 185 000 € (dohoda).

ZAVOLAJTE MI čo najskôr na číslo 0905 472 808 a príďte si osobne pozrieť tento zaujímavý dom pri Bratislave, či si v ňom môžete vybudovať svoj nový domov. Aby vás nepredbehol niekto iný...

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.