okr. Senec - Hrubá Borša - NA PREDAJ 4 izbový rodinný dom typu bungalov za výbornú cenu.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
88 m
2
Plocha pozemku:  
352 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 204 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 204 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Sme voči Vám aj v tejto dobe zodpovední - vykonávame obhliadky nehnuteľností, za dodržiavania všetkých hygienických opatrení nariadených vládou SR.

RK Quality SC VÁM PRI KÚPE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI GARANTUJE VRÁTENIE REZERVAČNÉHO POPLATKU V PLNEJ VÝŠKE V PRÍPADE, KEĎ VÁM NÁŠ HYPOPORADCA NEZABEZPEČÍ KOMPLETNÉ FINANCOVANIE - HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE (aj s minimom Vašich vlastných zdrojov). ZÍSKANÍM HYPOTÉKY CEZ NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A POPLATKY NA KATASTRI.

Lokalita: obec Hrubá Borša okr. Senec

RK Quality SC ponúka na predaj novostavbu pekného priestranného 4 izb. bungalovu . OP domu je 88,6 m2 + 17,5 m2 terasa, Pozemok o rozlohe 352 m2. RD sa predáva vo fáze dokončeného skolaudovaného holodomu. Aktuálny stav rozostavaná stavba. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu.

DISPOZÍCIA DOMU:

Rodinný dom pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou, troch obytných izieb, samostatnej kúpeľne, technickej miestnosti a samostatnej toalety (Geberit).

Možnosť úpravy dispozície domu podľa požiadaviek budúceho majiteľa.

Dom je postavený z kvalitných stavebných materiálov, tehla Wenerberger, obvodové múry 35 cm + 15 cm, zateplený, okná : termoizolačné 3- sklo zn. Salamander. Podlahové kúrenie v celom dome s reguláciou v každej miestnosti. TUV zabezpečuje 120l bojler..

Vonkajšie úpravy: fasáda, zateplenie,izolovaná plochá strecha, terasa, chodník a parkovacie státie s obrubníkmi a pripravené na zámkovú dlažbu, terénne úpravy a oplotenie pozemku pletivom. Možnosť dokončenia rodinného domu na kľúč podla požiadaviek budúceho majiteľa.

Lokalita, v ktorej sa nachádza rodinný dom kombinuje výhody bývania v kľudnom prostredí obce s výhodami bývania v blízkosti mesta. V obci nájdete potraviny, škôlku, reštauráciu, fitnes centrum, športový areál, golfové ihrisko, jazdecká školu….

Tento dom je ideálny na Váš relax a pokojné bývanie! TU CHCETE BÝVAŤ !

Dohodnite si obhliadku už dnes.

Fotografie sú z identického už realizovaného projektu. Ponúkaná nehnuteľnosť je momentálne vo výstavbe.

Cena : 128 000 €

Kontakt: Lea Iveta Valenská, RK Quality SC, mobil 0949 778 744 ,pevná linka 02 / 381 381 00,mail: lea.iveta.valenska@qualitysc.sk

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde.

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: KupimNehnutelnost.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:

Lichnerova 25, 903 01 Senec

na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka: 02 / 381 381 00

facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.