Rodinný dom v Skalici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
okres Skalica
Skalica
pred 96 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Menší rodinný dom situovaný v kľudnej časti mesta Skalica tesne pred dokončením čaká na nového majiteľa. Starší rodinný dom, ktorý prechádzal kompletnou rekonštrukciou je situovaný na pozemku s  rozlohou 255 m2 a šírkou 15 m. Útulný dom so zastavanou plochou 115 m2 bude disponovať vstupnou predsieňou, ktorou sa vstupuje do kuchyne prepojenej s  obývačkou a  dvomi menšími izbami a priestrannou  kúpeľnou so sprchovým kútom a s WC. Jednotlivé miestnosti sú navzájom priechodné. Kompletná rekonštrukcia  domu bude zahŕňať výmenu všetkých elektrických, vodovodných rozvodov, výmenu okien, dverí, podláh, omietok, sadrokartónových stropov s let osvetlením, strešnej krytiny, injektáže muriva proti vlhkosti , zateplenie domu s fasádou a ďalších stavebných úprav, ktoré zaručia aby dom spĺňal požiadavky moderného  bývania. Dom bude napojený na moderné smart technológie ovládané cez mobil, bude mať kamerový systém a alarm. Vykurovanie bude  tepelným čerpadlom cez radiátory s možnosťou  prikurovania aj cez  krbové kachle, /ktoré ale nebudú súčasťou predaja /, ktoré bude  možné napojiť aj na systém radiátorov. Na dvore je dostatok priestoru pre menšiu záhradku ,alebo dobudovanie terasy,alebo bazéna. Nachádza sa tu tiež menšia miestnosť na uskladnenie náradia a vonkajšie splachovacie WC. 

Dokončenie rekonštrukčných prác /vrátane fasády, vnútorných zárubní, podláh, úpravy dvora/ sa predpokladá  v mesiaci júl.

Bližšie informácie o  možnosti obhliadky Vám radi poskytneme na kontakte : Hnátová 0911284920, hnatova@radesreal.eu

Prostredníctvom nášho skúseného Hypotekárneho poradcu Vám odporučíme najvýhodnejšiu hypotéku na kúpu danej nehnuteľnosti.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Realitná agentúra RADES REAL s.r.o,  je  ČLENOM  REALITNEJ  ÚNIE  SR

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.