REZERVOVANÉ: Upravený vidiecky rodinný dom s okrasnou záhradou a sadom, 143 m2, okres Rimavská

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
143 m
2
Plocha pozemku:  
2707 m
2
okres Rimavská Sobota
Slizké
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 176 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

SLIZKÉ - MALÝ RAJ NA KONCI SVETA, KDE SA NEDOČKÁTE KONCA LETA. MÁTE RADI SLNKO, VODU, POHODU A POZBIERAŤ ÚRODU? NEVÁHAJE, JE TO TU!!!

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj upravený, čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom neďaleko rekreačnej oblasti Teplý Vrch.

PREDMET PONUKY

Rodinný dom s omietanou podmurovkou postavený z tehál v roku 1962 na okraji obce Slizké, ktorého príslušenstvo tvorí komora a chlievce, dreváreň, letná kuchyňa a stodola (hlinené a drevené stavby bez súpisného čísla).

Slnečný pozemok s juho-západnou orientáciu, na ktorom dom s hospodárskymi budovami stojí, má výmeru 1 301 m2 (zastavené plochy a nádvoria). Súčasťou pozemku je záhrada (ovocný sad) s výmerou 1 406 m2. Celková výmera pozemku je 2 707 m2.

Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov, je zdravý, suchý a pravidelne udržiavaný, vrátane hospodárskych budov.

V nedávnej minulosti dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou:

2005 - kúpeľňa (I NP), rozvody vody, stavebné otvory (klenby).

2015 - prízemie (kúpeľňa, špajza), podlahy (laminátové - kuchyňa, chodba, schodisko I NP), ústredné kúrenie, kuchynská linka (I NP), výmena okien a dverí za plastové (izolačné dvojsklo).

2019 - strešné žľaby, markíza nad vstupmi.

Strecha je sedlová, pokrytá škridlou (pôvodná). Vykurovanie je zabezpečené kombinovane, t.j. lokálne (kachľová pec, krbové kachle I NP) a ústredným kúrením (výkonný sporák na tuhé palivo v prízemí).

Pitná voda je dodávaná z obecného vodovodu a z vlastnej studne. Ohrev teplej vody je zabezpečený el. bojlermi v kúpeľniach. Likvidácia odpadových vôd je vyústená do žúmp (2 ks). V dome je zavedený internet.

DISPOZÍCA

Prízemie: kuchyňa, izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, špajza.

I NP: schodisko, vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, špajza, 2 izby.

LOKALITA

Rodinný dom je postavený v okrajovej časti malej obce Slizké (212 obyvateľov, časť obyvateľov tvoria obyvatelia rómskeho etnika), vzdialenej 6 km od Teplého Vrchu a 20 km od okresného mesta Rimavská Sobota. V obci sa nachádza Obecný úrad, evanjelický kostol a zvonica. Služby pre občanov sú zabezpečované v obci Teplý Vrch a v okresnom meste.

Obec je súčasťou turisticky príťažlivého regiónu (vodná nádrž Teplý Vrch, krasové územia - Drienčanský kras, Podbanište - národná prírodná pamiatka), obľúbenou oblasťou cykloturistiky a turistiky.

Poveternostné podmienky umožňujú pestovanie ovocia, zeleniny, poľnohospodárskych plodín a zaručujú bohatú úrodu (boskyne, jablká, orechy, marhule a i.).

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Rodinný dom je charakteristický výbornou údržbou v interiéri, aj v exteriéri. Jeho prostredie dotvára slnečné stanovisko na vŕšku, rozsiahla okrasná záhrada s príjemnými zákutiami, ovocný sad, lokalizácia na okraji dediny, na hranici národnej prírodnej pamiatky Podbanište.

Poveternostné podmienky predurčujú dom na záhradkárčenie, ovocinárstvo, včelárstvo, ale aj chov hydiny a drobných domácich zvierat v duchu sebestačného spôsobu života.

Dom je vhodný na trvalé bývanie v pokojnom prostredí, chalupárčenie, ale aj podnikanie v cestovnom ruchu.

CENA

49 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu, Vám pomôžeme pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ: Upravený vidiecky rodinný dom s okrasnou záhradou a sadom, 143 m2, okres Rimavská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.