Kontaktné údaje

RECOMP, s.r.o.

Námestie sv. Egídia 95

05801 Poprad

Meno:
  Mgr. Pavol Lojek
Telefón:
0918606438
Mobil:
+421 918 606 438
E-mail:
ID ponuky:
795a

RD s dvomi 4-izb. bytmi, garážou, hosp. budovou a krásnym výhľadom

249 900
Plocha:  
370 m
2
Plocha pozemku:  
606 m
2
okres Kežmarok
Spišská Belá
Družstevná
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom s dvomi samostatnými 4-izbovými bytmi, pivnicou s garážou pre 2 autá, pôjdom a skladom/hospodárskou budovou v tichej časti mesta Spišská Belá. Dom sa nachádza na krásnom rovinatom a slnečnom pozemku o rozlohe 1125 m2, ktorý je možné oddeliť a na časti pozemku postaviť ďalší dom. Cena 249 900 € pri kúpe domu s pozemkom cca. 606 m2, možnosť kúpy domu s celým veľkým pozemkom 1125 m2 a altánkom.

Dom svojou výbornou dispozíciou ponúka dve samostatne prístupné bytové jednotky, čo umožňuje samostatné a ničím nerušené bývanie dvoch rodín. Možnosť oddelenia bytov na liste vlastníctva v prípade predaja jednotlivých bytov iným kupujúcim + možnosť vytvorenia tretieho bytu v podkroví. Rodinný dom je kompletne podpivničený, s garážou pre 2 autá. Disponuje pochôdznym podkrovím, aktuálne využívaným ako úložný priestor - možnosť zobytnenia a vytvorenia tretieho bytu.

Zastavaná plocha domu je 130m2. Úžitková plocha jedného bytu je 91,7 m2 + balkóny/terasy. Celková vnútorná plocha domu s pivnicou, podkrovím a hosp. budovou je vyše 370m2.

Dom sa nachádza na konci slepej ulice, ktorá pozostáva z 2 rod. domov a 1 bytového domu. Výhodou tohto bývania je tichá lokalita, ničím nerušený výhľad na Vysoké Tatry a veľký pozemok s krásnym altánkom.

Viac informácií a obhliadky: Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK a vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Altánok:
áno

Na mape: RD s dvomi 4-izb. bytmi, garážou, hosp. budovou a krásnym výhľadom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.