Kontaktné údaje

LAGUNA REALITY, s.r.o.

Zimná 59

052 01 Spišská Nová Ves

Meno:
  Ing. Mária Karchňáková
Telefón:
+421 907 321 311
E-mail:
ID ponuky:
8425

RD moderná novostavba Spišská Nová Ves

366 000
Plocha:  
124 m
2
Plocha pozemku:  
371 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 10 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponuka číslo 8425 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ MODERNÝ NÍZKOENERGETICKÝ RODINNÝ DOM - NOVOSTAVBU nachádzajúcu sa v Spišskej Novej Vsi, časť Červený jarok. Novostavba domu je príkladom moderného bývania v pohodlí rodinného domu so záhradou a veľkou terasou v blízkosti mesta a lesa. Výmera pozemku je 371 m2. Dvojpodlažný objekt má úžitkovú plochu 124 m2, terasa má plochu 21 m2. Výhodou je aj prístrešok drevenej konštrukcie 25 m2, ktorý môže slúžiť ako skladovací priestor, sauna, alebo ďalšie vonkajšie sedenie.

Rodinný dom je stavebne riešený ako murovaný tehlový dvojpodlažný objekt v radovej zástavbe 3 domov bez podpivničenia a s pultovou strechou. Zastavaná plocha domu je 103 m2. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba s vešiakovou stenou a šatníkom, WC pri vstupe. kuchyňa orientovaná smerom na ulicu, komora-špajza. Technická miestnosť s plynovým kondenzačným kotlom zn. Viesmann a praktickým úložným priestorom je pod schodiskom.

Priestoru na prízemí dominuje veľká kuchyňa prepojená s obývacou izbou, ktorá má výstup na terasu. Kuchynský priestor je v tvare L, doplnený o pult s barovým sedením Linka je riešená na mieru, pričom každý kút tu má svoje využitie. V nej sú zabudované kvalitné spotrebiče: parná rúra s ohrevnou zásuvkou, kávovar a umývačka riadu zn. Miele, digestor, indukčná varná doska zn. Bosch.

Vedľa kuchyne je presvetlená na juh orientovaná veľká obývacia izba s jedálenským kútom a KRBOM Nestor Martin s diaľkovým ovládaním a výstupom na vydláždenú terasu s vonkajším sedením. V obývacej miestnosti je aj klimatizácia s vykurovaním. Dizajnové schodisko vedie na poschodie, kde sú 3 obytné miestnosti, veľká kúpeľňa s WC. K domu patrí terasa, predzáhradka, vstupná plocha a parkovacie miesta. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (el. energia, vodovod, kanalizácia, plyn).

V celom dome je plynové podlahové kúrenie s reguláciou samostatne pre každú izbu. Okná sú plastove - trojkomorové, vonkajšie žalúzie sú v celom dome. Dom má 2 parkovacie státia, terasu a upravenú záhradu s vkusnými drevinami a udržiavaným trávnikom. Za domom sa nachádza drevený domček-prístrešom s betonovým základom, napojený na elktrinu 380 V.Výhodou je aj retenčná nádrž na zadržiavanie vody umiestnená na pozemku. Dom má vystavený energetický certifikát A0 (nízkoenergetické domy).

Dom predstavuje vynikajúcu príležitosť pre atraktívne bývanie pre rodiny, ktoré ocenia modernú architektúru a dizajn.

Informácia o cene v RK.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.