Rodinný dom (670 m2) s garážou, Spišská Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
670 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 76 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8114 - Ponúkame na predaj rodinný dom-dvojdom so záhradou, garážou nachádzajúci sa v Spišskej Novej Vsi, časť Telep. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 670 m2. Ide o jednopodlažný objekt s podkrovím, riešený ako dvojdom, čiastočne podpivničený. Objekt je murovanej konštrukcie z tehál, strecha sedlová, krytina škridľa.

Objekt má 2 samostatné bytové jednotky so samostatnými vstupmi, v súčasnosti vo vnútri sú prepojené. Dispozične je prispôsobený na využitie pre jednu väčšiu rodinu. Má 5 obytných izieb, 2 kúpeľne s WC, kuchyňu, komoru, chodbu. Dom je čiastočne rekonštruovaný - plastové okná, plávajúca podlaha v niektorých izbách, kuchyňa, kúpeľňa. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - el. energia, vodovod, kanalizácia, plyn. Výhodou je vlastná studňa. Vykurovanie je riešené ako ústredné, zabezpečené plynovým kotlom.

Na oplotenom pozemku s dostatkom súkromia je vonkajšie sedenie - DREVENÝ ALTÁNOK a hospodárskka budova. Záhrada je vkusne upravená, doplnená prvkami záhradnej architektúry. VÝHODOU JE VEĽKÁ GARÁŽ s dostatkom miesta aj pre domácich kutilov. Parkovanie pre 2 autá je možné aj na štrkom upravenej parkovacej ploche pred garážou.

NEHNUTEĽNOSŤ JE ZAUJÍMAVÁ MOŽNOSŤ PRE BÝVANIE VO VACSOM SAMOSTATNOM DOME SO ZÁHRADOU PRE JEDNU RODINU ALEBO AJ AKO POHODLNÉ DVOJGENERAČNÉ BÝVANIE, RESP. BÝVANIE PRE DVE SPRIAZNENÉ RODINY.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.