Rodinný dom Blaumont Spišská Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
184 m
2
Plocha pozemku:  
672 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Narcisová
pred 23 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8223 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ atraktívny rodinný dom s výhľadom na celé mesto nachádzajúci sa v lukratívnej mestskej časti BLAUMONT v Spišskej Novej Vsi. Dom je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 672 m2. Pozemok je slnečný, orientovaný na juhozápad. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2003. Zastavaná plocha domu je 125 m2. Dom je riešený ako jednopodlažný s obytným podkrovím, čiastočne je podpivničený (v suteréne je garáž 34 m2 a skladovací priestor).

Pri vstupe do rodinného domu sa nachádza predsieň s vešiakovou stenou, za ktorou sa otvorí priestor haly spájajúcej kuchyňu (18 m2), obývaciu miestnosť (25 m2), hosťovskú izbu (22 m2), kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC. Celý priestor v dome je presvetlený, vkusne zariadený nábytkom. Kuchyňa je vybavená plynovou varnou doskou, el. rúrou, digestorom, umývačkou riadu. Vedľa kuchyne je praktická komora (2,5 m2). Z hosťovskej izby vedie výstup na veľkú loggiu s výhľadom na ulicu. Do podkrovia vedie drevené schodisko z haly. V podkroví sa nachádza chodba, spálňa s výstupom na loggiu (15 m2), dve detské izby (22+23 m2) a veľká kúpeľňa s vaňou a WC (8 m2).

Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete (el. energia 220/380, plyn, vodovod, kanalizácia). Je murovanej konštrukcie so sedlovou strechou, krytina BRAMAC. Vykurovanie je zabezpečené kondenzačným plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza vonkajšie sedenie ALTÁNOK. Na záhrade za domom je trávnik, ovocné stromy a okrasné dreviny. Oplotený je zo všetkých strán. Zo záhrady je nádherný výhľad na celú panorámu mesta a okolité kopce.

Rodinný dom je výbornou voľbou pre ATRAKTÍVNE BÝVANIE V POKOJNEJ ČASTI MESTA S DOSTATKOM PRIESTORU A SLNKA V BLÍZKOSTI LESA. Informácia o cene v RK.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom Blaumont Spišská Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.