Kontaktné údaje

LAGUNA REALITY, s.r.o.

Zimná 59

052 01 Spišská Nová Ves

Meno:
  Ing. Mária Karchňáková
Telefón:
+421 907 321 311
E-mail:
ID ponuky:
8398

ZNÍŽENÁ CENA ! Novostavba - RD (708 m2) Spišský Hrušov

129 000
Plocha:  
104 m
2
Plocha pozemku:  
708 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišský Hrušov
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8297 - Ponúkame NOVOSTAVBU RODINNÉHO DOMU S VEĽKOU GARÁŽOU v slušnej dedine neďaleko okresného mesta Spišská Nová Ves (15 minút autom) v obci Spišský Hrušov. Dom je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 708 m2. DOM JE VO VÝSTAVBE - ukončená hrubá stavba so zastrešením.

DOM na pôdoryse 16 x 6,5 m je riešený ako dvojpodlažný objekt so šikmou strechou – na prízemí zo strany ulice je veľká garáž (33 m2), chodba, technická miestnosť, kúpelňa so sprchovacím kútom a WC, pracovňa, obývacia izba s kuchyňou (26,7 m2) s výstupom na terasu. Na poschodí sú riešené 3 obytné miestnosti a kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom a WC. Individuálne požiadavky na zmenu vnútornej dispozície bez vplyvu na vonkajší dizajn a statiku môžu byť zakomponované v dostatočnom predstihu počas výstavby. Nosná konštrukcia je navrhnutá murivo hr. 30 cm + zateplenie 16 cm. Úžitkové plochy sú nadizajnované pre komfortné bývanie 4 osôb. Celková podlahová plocha bez plochy garáže je 104 m2.

DOM JE PROJEKTOVANÝ V ENERGETICKOM ŠTANDARDE A0 - t.j. ako dom s TAKMER NULOVOU POTREBOU ENERGIE. Vykurovanie je navrhnuté ako podlahové na el. kotol. Druhým zdrojom energie môže byť krb v obývačke. Pred domom a vedľa domu je okrem garáže aj ďalšia plocha na parkovanie. Dom bude mať napojenie na inž. siete - el. energia, vodovod, kanalizácia.

VÝHODOU JE ORIENTÁCIA - dom je osadený na slnečnom mieste s juhozápadnou orientáciou. Vedľa domu je kopaná STUDŇA - možno využiť ako zdroj úžitkovej vody. ZA DOMOM JE pôvodná HOSPODÁRSKA BUDOVA S PIVNICOU A ZÁHRADA cca 300 m2 v miernom juhozápadnom svahu. Pozemok vzadu je oplotený.

CENA DOMU V AKTUÁLNOM ŠTÁDIU ROZOSTAVANOSTI JE 129 000 EUR.

CENA DOMU V ŠTÁDIU HOLODOM JE 189 000 EUR.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA ! Novostavba - RD (708 m2) Spišský Hrušov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.