chata, chalupa, dom Banská Bystrica, Donovaly, Staré Hory predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
216 m
2
Plocha pozemku:  
598 m
2
okres Banská Bystrica
Staré Hory
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte bývanie v krásnom horskom prostredí so slnečným pozemkom, čarovným výhľadom, priateľskou komunitou susedov a zároveň chcete byť na skok od mesta je táto ponuka určená práve pre vás.

Delta Property ponúka na predaj dvojpodlažný, celoročne obývateľný dom s veľkorysou obytnou plochou 216 m2, postavený na slnečnom pozemku o rozlohe 598 m2, ktorý je očarujúci v každom ročnom období.   K domu prislúcha menšia garáž/3,5x2,8/. Pozemok je južne orientovaný, oplotený a pri dome je záhrada s vysadenými okrasnými kríkmi a kvetinami. Pri vstupe na pozemok  je vyhradené miesto na parkovanie pre 2 až 3 autá. K domu je možné prikúpiť pozemok s rozlohou 1715 m2.

Nachádza sa 14 km od mesta Banská Bystrica v obci Staré Hory, ktoré sú známym pútnickým miestom a 10 km od lyžiarskeho strediska Donovaly. 

Ak skopírujete link, môžete si pozrieť dom prostredníctvom video obhliadky.

Video-obhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=ca4BdDxgLRM&ab_channel=Domnapredaj-Star%C3%A9Hory

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=LVZTWDCeLEz

Dom je vo výbornom stave, postavený z kameňa a tehly, orientácia V-Z-J. V r. 2016 bol  rekonštruovaný- rozvody vody vrátane nového veľkokapacitného bojlera ARISTON s pamäťovým režimom, elektrika, fasáda aj nová strecha /plastový šindel/, drevené schody a drevené podlahy.

Technické vybavenie: elektrické vykurovanie elektrické, kombinované kachľovou pecou a keramickým krbom s prieduchom do izby na poschodí, kamerový systém iVMS-4500 s 3 kamerami -zobrazovane na mobile, alarm Jablotron so sirénou pripojený na mobil, dymová signalizácia Jablotron, signalizácia úniku CO2 Jablotron, Xiaomi Senzory teploty, vlhkosti a tlaku vo väčšine miestností + pripojené na mobil, aj s históriou dát. IS: voda, elektrika, septik. Dom je vybavený satelitom aj internetovým pripojením.

Dispozícia prízemie: vstupná veranda, obývacia izba s krbom, jedáleň, kuchyňa plus samostatná menšia kuchynka vybavená sklo-keramickou platňou, chladničkou a policami na uskladnenie potravín, z kuchyne sa vstupuje do kúpeľne vybavenej sprchovacím kútom, práčkou a samostatné WC.

1.poschodie: galéria zariadená ako pracovňa, z nej sa vstupuje do dvoch priestranných samostatných izieb s balkónmi, jedna je orientovaná na V a druhá na Z s rozlohou 22,15 a 26,33 m2, menší šatník a kumbál.

Súčasťou domu sú dve priechodné miestnosti na ľubovoľné využitie-technická miestnosť, dreváreň. Pozemok pred domom umožňuje parkovanie pre dve až tri autá.

K spokojnému životu prispieva krásne horské prostredie v nadmorskej výške 539 m a výborné spoločenstvo susedov. 

Mesačné náklady: cca 150,-eur.

Lokalita: OÚ, ZŠ, MŠ, potraviny, hotel s wellness, možnosti vychádzok a turistiky. Podrobné informácie Vám radi poskytneme na obhliadke nehnuteľnosti.  Výborná dostupnosť do BB aj na Donovaly/10 km/.

Energetický certifikát nebol vypracovaný.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: chata, chalupa, dom Banská Bystrica, Donovaly, Staré Hory predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.