RADO | Rodinný dom s pozemkom 1454m2, Staškov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1454 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Čadca
Staškov
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľmi kvalitne prerobený rodinný dom v obci Staškov, len kúsok od okresného mesta Čadca. Rodinný dom má zastavanú plochu 85m2 a úžitkovú plochu približne 130m2. Na pozemku s rozlohou 1454m2 sa nachádza ešte záhradný domček a garáž. V garáži sa nachádza aj samostatné WC a dielňa. Garáž by sa dala veľmi jednoducho prerobiť na bývanie, kedže je do nej privedená aj voda, odpad a elektrina.

Rodinný dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej je krb a klimatizácia. Z chodby sa vchádza do obývačky, kuchyne, veľkej kúpeľne a cez schodisko na druhé podlažie. Cez obývačku sa dostaneme do jednej izby a na terasu, respektíve celý pozemok. Na druhom podlaží sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s kuchynskou linkou, samostatné WC a dve samostatané izby. Pre lepšiu orientáciu Vám odporúčam pozrieť 3D prehliadku.

Na rodinnom dome bolo prerobené takmer všetko. je tu nová strecha, schodisko, stropy, plastové okná, vstupné dvere, krb, komín, elektrické rozvody, rozvody vody aj odpadu a mnoho iného. Dokonca boli odkopané, zaizolované a nanovo vybetónované podlahy v jednotlivých miestnostiach. Jediné čo je potrebné dorobiť je osadenie kotla a radiátorov. Rozvody kúrenia sú po celom dome vyhotovené a stačí iba osadiť radiátory. Momentálne nie je dom využívaný na trvalé bývaanie, tak sa kúri len v krbe, alebo klimatizáciou.

Dom je dokonca možné ovládať cez aplikáciu v telefóne. Môžete rozsvietiť alebo zhasnúť svetlá v jednotlivých miestnostiach, môžete si na diaľku zakúriť pomocou klimatizácie, v každej miestnosti je teplotné čidlo, takže presne viete kde je koľko stupňov a samozrejmosťou je kamerový systém, ktorý je tiež prístupný v aplikácii telefónu.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu škôlka, základná škola, potraviny COOP Jednota, vlaková aj autobusová zastávka, viacero reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. V okolí sa nachádza prekrásna príroda plná turistických chodníčkov a cyklotrás. Dokonca v obci Staškov môžete navštíviť aj rodný dom svetoznámeho herca Jozefa Kronera.

3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=WGbRUmTBvNP

Cena bytu je 224.900,-€

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: RADO | Rodinný dom s pozemkom 1454m2, Staškov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.