Rodinný dom Štefanovičová - Nitra

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
880 m
2
okres Nitra
Štefanovičová
pred 167 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 iz. rodinný dom v uličnej zástavbe rodinných domov v tichej obci Štefanovičová - Nitra na pozemku o výmere 880 m2 so zastavanou plochou 110 m2 a obytnou plochou cca 100 m2.

Stavba bola postavená v sedemdesiatich rokoch z pálenej tehly a rekonštrukcia interiérovej časti bola vykonaná v roku 2015 - nové plastové okná, v izbách zrenovované dubové parkety, dlažby a obklady, stierky, nová elektroinštalácia, zateplené stropy, interiérové dvere so zárubňami, nové vstupné dvere. Strecha je pôvodná, krov vo veľmi dobrom stave, fasáda pôvodná.

Dispozícia: - vstupná hala, chodba, kuchyňa s novou linkou a krbovými kachľami na pevné palivo s výkonom 14,5 kW, obývací priestor, dve spálne, kúpeľňa s vaňou a WC, pochôdzna povala, na dvore murovaná hospodárska stavba. Pozemok je dostatočne široký na výstavbu garáže, alebo prístrešku na autá.

Dom je napojený na všetky IS - elektrina 230/400V, obecný vodovod, plyn a kanalizácia, optický internet a satelit. Kúrenie je zabezpečené kvalitnými keramickými gamatkami a ohrev vody zabezpečuje 80l eletrický bojler..

Dom je celkovo vo veľmi dobrom zachovalom a udržiavanom stave, nezateká a od spodu je suchý a zdravý.

Náklady na bývanie sú cca 80,- Eur.

Štefanovičová je obec s dobrou občianskou vybavenosťou v súvise so susednými obcami Mojmírovce, Poľný Kesov a Branč a s dobrou dostupnosťou do miest Nitra a Šaľa.

Video: https://youtu.be/yNS0-jvwX_s

V cene je kompletné právne poradenstvo a vybavenie HÚ s poistením nehnuteľnosti na jeden rok zdarma.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel. čísle 0905 222 095, alebo mailom na sedlacek@archeus.sk a dohodnite si termín obhliadky.

ARCHEUS sieť realitných kancelárií je úspešná realitná spoločnosť, ktorá používa svoj unikátny partnerský systém spolupráce. V súčasnosti máme 15 samostatných pobočiek v rámci celého Slovenska. Naším klientom ponúkame komplexný servis vrátane právneho poradenstva a pomoc s financovaním nehnuteľnosti. Predávajte či kupujte s nami a o nič sa nemusíte starať!

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom Štefanovičová - Nitra

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.