REZERVOVANÉ ! Iba u nás na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Strekov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
1021 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Nové Zámky
Strekov
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Iba u nás ponúkame na predaj 4 -izbový rodinný dom v obci Strekov. Dom bol postavený z pálenej tehly v roku 1967 a je vo veľmi dobrom technickom stave. Pozične je dom postavený na rovinatom pozemku. Zastavané plochy a nádvoria sú o rozlohe 414 m2. Záhrada je o rozlohe 507 m2. Dom má tvar štvorca, sedlovú škridlovú strechu, vo dvore pokračuje stavba domu do tvaru "L". Dispozične pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou, štyroch samostatných a priestranných izieb, špajze, komory a kúpelne s WC. V dome je zavedená elektrika a plyn. Súčasťou domu je aj garáž z ktorej sa vchádza do pivnice. Na dome boli nedávno menené okná za plastové. Dom je čiastočne podpivničený. Na dvore je kopaná studňa a taktiež je dom vybavený žumpou. Kúrenie je lokálne, plynovým kotlom ale dom je taktiež vybavený kotlom na pevné palivo. Podlahy sú plávajúce v kombinácii s dlažbou. Dom je postavený z pálenej tehly a je suchý. Výhodou domu je priestrannosť, svetlosť, dobré susedské vzťahy ako aj dobrá a tichá lokalita v ktorej sa dom nachádza. Na dome nie sú žiadne ťarchy a je kúpou ihneď voľný.

V celej oblasti sa nenachádza žiadny priemysel, ktorý by znečisťoval ovzdušie a preto je dom vhodný okrem trvalého bývania, aj na rekreačné účely.

Obec má základnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tam MŠ, ZŠ ako aj zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, bankomat.

predajne potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru.

Obec Strekov je známa svojimi početnými vínnymi hajlochmi a každoročne sa tu koná obľúbený Strekovský festival vína. V okolí obce je vynikajúca možnosť agroturistiky. Obec Strekov je spojená so susednou obcou Svodín náučným turistickým chodníkom o dĺžke 9,3 km.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté vyhotovenie rezervačnej a kúpnej zmluvy.

Realitná kancelária Reality - Kontakt Nové Zámky, ktorá úspešne pôsobí na realitnom trhu od roku 2007 Vám ponúka kompletný realitný poradenský servis. Taktiež spolupracujeme s autorizovanými advokátmi v súvislosti s právnym servisom. Zabezpečujeme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek banku. Cieľom našej realitnej kancelárie je vyvinúť maximálnu spokojnosť a komfort pre našich klientov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ ! Iba u nás na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Strekov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.