Predaj nádherný, moderný rodinný dom, Fándlyho ulica, Stupava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
161 m
2
Plocha pozemku:  
280 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Malacky
Stupava
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 173 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS DOMU:

Ponúkame na predaj nádhernú, modernú novostavbu skolaudovanú v roku 2008, po kompletnej rekonštrukcii v roku 2019, priestranného 4-izbového rodinného domu v radovej zástavbe v obľúbenej lokalite mesta Stupava na ulici Fándlyho. Nachádza sa v tichej, kľudnej časti na konci slepej ulice. Rodinný dom je poschodový, pri vstupe je vyhradené parkovanie - altánok, s možnosťou zaparkovať až 3 autá. Plocha pred domom má 70 m2 a záhradná plocha v zadnej časti domu má 80 m2. Celkový pozemok je 280 m2, zastavaná plocha domu je 96 m2, úžitková plocha je 161 m2. Vnútorná rozloha je 7,5 m x 11,2 m. Dom je napojený na nasledovné inžinierske siete - elektrina, voda, kanalizácia, plyn, optický kábel pre internet, tv, satelit, klimatizácia, krb je súčasťou - možnosť si prikurovať, na poschodí je vyvedený prieduch, technická miestnosť pre plynový kotol. V celom dome je funkčný alarm, napojený cez mobilné telefóny.

Dom je nádherne, vkusne kompletne zariadený štýlovým nábytkom vrátane spotrebičov - v cene domu ako bonus pre potencionálneho kupujúceho. Stačí si iba priniesť svoje osobné veci a bývate.

DISPOZÍCIA DOMU:

Pri vstupe do domu sa nachádza predsieň, z ktorej je prístup do kúpeľne s toaletou a sprchovacím kútom. Z predsiene kde sa nachádza veľká vstavaná skriňa sa dostaneme do priestrannej kuchyne s jedálňou a obývacou izbou s krbom. Odtiaľ je aj výstup do záhradky na ktorej sa nachádza záhradný domček, murovaný domček so sprchou a dielničkou, vedľa je urobená predpríprava na saunu, prípadne výrivku. Vo vnútri domu sa pod schodiskom nachádza úložný priestor. Celé prízemie má podlahové vykurovanie.

Na poschodí sú nepriechodné, samostatné vstupy do všetkých miestností a to : tri spálne, veľký šatník so vstavanými skriňami, priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou, technická miestnosť. Kúrenie v hornej časti domu je zabezpečené radiátormi a v priestrannej chodbe je veľká, výkonná klimatizácia. V strope sú sťahovacie schody, kde je po pod strechou množstvo úložného priestoru. Strecha na dome je šikmá, horné okná sú strešné - drevené s tienením a v dolnej časti sú plastové. V dome je množstvo úložného priestoru na odkladanie osobných vecí.

LOKALITA:

Rodinný radový dom sa nachádza v zastavanej lokalite obce na tichom okraji Stupavy s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta Bratislava, či už starou cestou, alebo diaľnicou. Obchody, služby, doprava sú sústredené v staršej, pôvodnej zástavbe v obci. Na vedľajšej ulici stojí školský autobus v prípade potreby pre vaše dieťa, škôlka je taktiež v Stupave. V blízkosti je množstvo zaujímavých miest na prechádzky v prírode, Pajštún, Dračí hrádok, bazilika a iné.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.